Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lakásos férfiprostiként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lakásos férfiprostiként mennyit lehet havonta keresni?

Figyelt kérdés
Nem kívánok elhelyezkedni a szakmában, de tényleg érdekel :D Mondjuk lehet rossz kategória...Saját vállalkozás is lehetne xD

2019. szept. 19. 14:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%
Rosszfiúk.hu
2019. szept. 19. 14:16
 2/17 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem ilyen nem nagyon van. Mármint egy nő nem fog fizetni szexért, mert minden nő talál szexpartnert ha akar ingyen is... még az ilyen Maunika-show töltelékek is.
2019. szept. 19. 14:16
 3/17 anonim ***** válasza:
87%

Csak ha bebu'.zulsz és engeded seggbe is akkor kereshetsz pénzt.

Nők nagyritkán fizetnek ezért.

2019. szept. 19. 14:36
 4/17 anonim ***** válasza:
66%
Seggnyalast valalsz?
2019. szept. 19. 14:37
 5/17 A kérdező kommentje:
#4 Csak neked, de utána smárolunk!
2019. szept. 19. 14:40
 6/17 anonim ***** válasza:
75%
Van kereslet jól kinéző fiatal pasikra, csupán a nők esetében itt nem arra kell gondolni, ami mindenkinek azonnal eszébe jut. Nő nemű, idősebb nénik, hallottam olyanról, aki ilyenekben mozgott. Hát, engem annyira nem vonz, de ez ilyen. Hogy mennyit, azt nem tudom, de ha megtalálod azokat a csatornákat ahol lesz kontakt (vannak ilyen helyek, ahol kialakult hogy ezek összejönnek, persze nem hivatalosan olyan hely de ott mindenki tudja), akkor mindig lesz ügyfeled, tehát aki benne volt annak pl nem kellett várakoznia. Ennyit tudok, de mondom ezt ne úgy képzeld el hogy a kéjtől fog keményen állni a farkad, tehát tényleg prostinak kell lenned ilyen értelemben.
2019. szept. 19. 14:52
 7/17 anonim ***** válasza:
89%

"Szerintem ilyen nem nagyon van. Mármint egy nő nem fog fizetni szexért, mert minden nő talál szexpartnert ha akar ingyen is... még az ilyen Maunika-show töltelékek is."

Ha csak ennyi a szempont, hogy szexpartner legyen, hát éppenséggel talál, de milyet...

Ha viszont egy kicsit magasabbak az elvárások: megnézném, egy mónikashow-szereplő (vagy csak egy értelmes, átlagos külsejű ötvenes-hatvanas nő) hogyan szerez magának szexhez jó testű, fiatal, figyelmes férfit.

2019. szept. 19. 15:34
 8/17 anonim ***** válasza:
86%

Nincs túl nagy rálátásom a gigolok világára, de szerintem általában ők mennek házhoz, nem a nők hozzájuk. Ettől függetlenül nemigazán vannak megélhetési problémáik, de rengeteg pénzt bele kell forgatni az üzletbe(drága ruhák, parfümök, manikűr, pedikűr, elitfodrász aki jó drágán fazonra vágja a hajad és szakállad, meg ilyenek). Egy nő ha már fizet a szolgáltatásért akkor nem akármilyen gigolot vár el. Műveltnek és kifogástalan modorúnak, divatos megjelenésűnek kell lenned(tehát a 8 általánost végzett,izomtrikós Lakatos Hozé Ántónió itt labdába sem rúg, bármekkora gigolonak hiszi magát). A vele született külső adottságok, és az ,,állóképesség" mondani se kell szintén alap elvárás.

Röviden összefoglalva a nőknek akik erre pénzt adnak ki(pénzesebb 40+ nők, elvétve fiatalok is de legnkább csak kíváncsiságból) többnyire csak a luxuskategóriás férfi prostikra van igényük.

Ha nem tudsz olyan lenni mint fentebb említettem, akkor legnkább csak a homoszexuális férfi kuncsaftok maradnak, esetleg olyan nők akik(feltételezem) nem kifejezetten kedvedre valóak. De ezek a fajta himringyók sem szükölködnek anyagilag, pontos összeget nem tudok mondani(csak olyan tudna aki benne van ebben az iparban).

2019. szept. 19. 15:37
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

0-3200000 ha napi 5menet összejön.

Tudod ez nagyon változó lenne az elején.

De aztán híre megy,hogy mekkora csődör vagy és sorokban menetelenk az ágyadba.

Vagy senki nem kiváncsi az izmos testedre és felfordulsz.

2019. szept. 19. 17:05
 10/17 anonim ***** válasza:
68%

Ha melegeknek is nyújtasz "szolgáltatást" akkor sokat, ha csak nőknek akkor keveset.

Saját vállalkozás? :o Miért részvénytársaságként tervezted? :D

2019. szept. 19. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!