Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiaknak tényleg nincs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak tényleg nincs türelmük szűz lányt tanitgatni?

Figyelt kérdés

2019. szept. 19. 10:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
58%
Ember függő, én például szívesen tanítanám csak sajnos még nincs meg a kellő tapasztalat.
2019. szept. 19. 11:30
 12/20 anonim ***** válasza:
69%
Van akinek van van akinek nincs, csak meg kell találni azt aki értelmes :)
2019. szept. 19. 11:54
 13/20 anonim ***** válasza:
75%
Aki annyira nagymenő (beképzelt, öntelt) annak biztos, de annak ahhoz sem lesz elég türelme, hogy az adott lányt meghódítsa amíg eljut vele az ágyig.
2019. szept. 19. 12:47
 14/20 anonim ***** válasza:
62%
Nekem lenne.
2019. szept. 19. 12:52
 15/20 anonim ***** válasza:
80%

csak egy bizonyos szintig. Az tény, hogy nem lenne türelmem nyolc kört futni, minden egyes pici lépésnél. Ismerek lányt aki komoly kapcsolatban van, mégis olyan lassan halad a kapcsolatában, hogy az kiábrándító.

1 évig csak "randizgattak", majd volt egy csók, majd megint hónapokig randi, majd utána hivatalosan is összejöttek, akkor hónapokig csók és simi, de semmi, majd kb 3 hónappal az összejövetel után megesett az első szex.

Nem hazudok, ez egy 24 éves kolléganőm, már 1 éve vannak hivatalosan együtt a pasijával és még mindig nem mondták ki egymásnak, hogy "szeretlek". Érzi a szerelmet, de nem meri kimondani, mert az olyan komoly...

Na én egy ilyen lány tempója mellett megkukulnék, főleg ha szűz is!

2019. szept. 19. 12:57
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt többször is! Ha esetleg úgy alakul akkor máskor sem mondok/mondanék nemet!
2019. szept. 19. 13:40
 17/20 K.L.Kiss ***** válasza:
100%
Én azt tapasztaltam, hogy egyáltalán nem általános, hogy minden szűz lányt tanítgatni kellene. Sokuk már az első alkalommal sokkal szenvedélyesebb, mint sok tapasztalt asszony. Ez csak egészen kis mértékben függ attól, hogy szűz-e vagy sem. Sokkal inkább attól, hogy milyen a "vérmérséklete", mennyire tud felszabadult lenni. (persze van sok nyuszi is! De nem mind!)
2019. szept. 19. 13:54
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Mint minden, ez is két emberen múlik...

Van akit szívesen, van akit bottal sem.

2019. szept. 19. 15:56
 19/20 Vis Maior ***** válasza:
100%
Szerintem kifejezetten izgalmas, ha tudod, hogy te vagy az első egy lánynak, ha segíthetsz neki felfedezni a szexualitását, azt, hogyan élvezheti ő a szexet. Én szerencsés vagyok, volt pár lány aki megtisztelt a bizalmával és a szüzességével, élvezetesen kísérleteztük ki, mit szeretnek
2019. szept. 20. 10:13
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Dehogyis....

A legjobb dolog az életben egy rózsaszín , puha ,érintetlen kis puncikat eljuttatni a elvezet csúcsra.

Oralisan kényeztetni a kis drágát jó sokáig, amig nem követeli a behatolast de azt is nagyon óvatosan és finoman.

Nagyon kell figyelnek arra amit mond és figyelni a tekintetet, arra minden oda van írva, csak tudni kell olvasni belőle.

2019. szept. 21. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!