Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mi izgat a legjobban a szexben es miert?
Figyelt kérdés
Irjatok kort es nemet is legyszi2019. szept. 19. 00:05
1/16 anonim válasza:
A szüzességem elvesztésének a gondolata. Mert ujjazásnal rájöttem hogy képes vagyok hüvelyileg elmenni, es biztos baromira fogom élvezni a szexet. 19L
2/16 anonim válasza:
Bdsm egy fiatal(18+) lánnyal. Már akkor tudtam, hogy domináns vagyok, mikor gimnazista voltam.
F, 41
3/16 anonim válasza:
Engem a nők látványa,test érintés melegsége stb..
21F
4/16 anonim válasza:
Bdsm egy domináns nővel. 19/F
5/16 anonim válasza:
Az alarendeltseg, kiszolgaltatottsag erzes. Hogy miert? Nem tudom, mert szub vagyok. Nem lehet ezt megmagyarazni. Ez izgat es kesz. Persze a ‘sima’ szexet is nagyon elvezem:)
23L
8/16 K.L.Kiss válasza:
Amikor feláll a farkam. És azért, hogy le ne lankadjon.
65/f
9/16 StevenUp válasza:
Az előjáték izgat igazán...
A behatolás az már szinte csak egy levezetés...
Az előjátékot jobbam szeretem mert szeretek játszani a nő testével, szeretem amikor egymást ingereljük, szeretem mikor a nő teste megfeszül és közben látom ahogy élvezi az egészet.
10/16 anonim válasza:
A popsi izgatása az előjáteknál is majd a tilosban járás nagyon izgat!
f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!