Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Kedvenc méret?
Honnan lehet tudni hogy melyik nőnek kisebb a hüvelye?
Azoknak a nőknek kisebb aki nem olyan nagyok, kisebbek nálam?
#18 Igen,úgy.Rövidebbek.Van olyan puncika szép kicsi meg minden az egész a hüvelybemenet aljától a csikló tetejéig 5-6centi de befaja a 16 centit mint a sicc.De ha mélyebben szerettem volna rámszólt hogy azért óvatosan.Aztán van olyan ami 8centi kívülről de rövid.
Van olyan ami kívülről ahogy leírtam legalább 9-10-11centi belül széles mint egy bögre és a bemenete szűk és bazi mély 17,5.Na abba férek.Találkoztam ennél hatalmasabb puncival.22évesen olyan 15-16/3,7 volt a méretem.Konkrétan az éreztem hogy három olyan farok elférne egymás mellett mint az enyém és mélyebb volt sehol nem értem el a méhszáját mint más nőknél.De minden tolásra nyögött egyet.Közel 190cm magas széles csípőjű nő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!