Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Kedvenc méret?
Figyelt kérdés
Hány centis péniszt kedveltek a legjobban, vagy mekkora lenne a legjobb? Kort írjatok!2019. szept. 18. 11:34
1/35 anonim válasza:
Na most aztán mindenki teljesen ki fog akadni.
2/35 anonim válasza:
Minimum 16cm de a legjobb 18cm
3/35 anonim válasza:
A nagyot szeretem, szóval 17-18 cm az alsó határ nálam. 19L
4/35 anonim válasza:
Az, ami akkora orgazmust okoz, hogy a hangom alapján, a szomszéd is belepirul.
5/35 anonim válasza:
Ahogy a #4-es is leírta, ez viszont meg méret, hanem partnerfüggő. Nem a mérete számít, hanem az hogyan használják. Te sem kedvenc "punciméretet" írnál, hanem nőt aki tetszik és szívesen lennél vele.
6/35 anonim válasza:
18,5-19 hosszú és 4,8-5 cm vastag.
Konzervatív mérést feltételezve.
F
9/35 anonim válasza:
Csak szólok kedves hölgyek hogy a 17-18centi az úgy néz ki hogy a nő két kezével szorosan rámarkol akkor az olyan 12-13centi + még 2centi a makk aljáig és még a makk az legyen átlag 4 centi.Szóval kb az átlag 6-6,5 cm széles kezű nő 3x rámarkol a 18ra.Ennél hosszabb bemegy?Minden nőnek a végét éreztem nyújtottam..egy jó 185cm magas kosárlabdázó nő kivételével amikor 22 évesen csak 16-17volt a hossza.
10/35 anonim válasza:
feleségem kedvence a műfarok kollekcióból a 16 centis "átlagos" darab, mert az pont azokat a pontokat éri el, ami neki szuper.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!