Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti hogyan leplezitek a tetszés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan leplezitek a tetszéseteket/vonzalmatokat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elsősorban férfiak válaszaira lennék kíváncsi, de nők is adhatnak tippeket, tapasztalatokat.

Arra lennék kíváncsi, hogy - azt most hagyjuk, miért, de - ha úgy adódik, hogy tetszik nektek valaki, esetleg vonzódtok is hozzá picit, de esélytelen az adott illetővel bármi, sőt olyan a helyzet, hogy abszolút nem is akarjátok, hogy kitudódjon az érzésetek/hogy megtudja az illető, akkor mit csináltok? Hogyan leplezitek, hogyan viselkedtek? Eljátsszátok, hogy nem érdekel/zavarban vagytok, stb.? Mit tesztek ellene?

Előre is köszi szépen a válaszokat, sokat segítenétek vele. Trollok kíméljenek, köszi.

2019. szept. 18. 08:37
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Ha nem flörtölsz vele, az már a leplezés. Nekem, ha tetszik egy nő, akkor leplezetlenül flörtölök vele, és így egyértelművé is teszem, hogy nyitott vagyok felé. Tehát ha valamiért nem akarod kifejezni a vonzalmadat, akkor ne flörtölj vele.
2019. szept. 18. 08:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Kifelé semleges maradok, pedig belül tudom hogy nem nagyok az🤔 😖😖. Azaz nem beszélgetek vele, nem flörtölök vele, nem keresem a társaságát, stb.
2019. szept. 18. 08:49
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigieket!

És a kifelé semleges mit takar? Hozzá se szólsz?

Csak mert nem tudom, hogy mit csináljak.

2019. szept. 18. 11:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Pokerface... de nem kell sem flegmának, bunkónak meg végképp lenni. Viselkedj természetesen, kedvesen, mintha csak egy ismerős lenne és nem akarnál tőle semmit.

Viszont ne becsüld le a nők 6. érzékét - próbálkozhatsz bármivel, hidd el egy igazi nő úgyis megérzi... ez még nem gond, ha ettől még normálisan viselkedsz vele.

2019. szept. 18. 11:40
 5/9 A kérdező kommentje:
Egy haverom ilyenkor inkább mutatkozik bunkónak és köszönni is alig akar, akkor azt semmi esetre se?:D
2019. szept. 18. 12:11
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Én lábfétises vagyok, nagyon sokszor nézem a nők lábfejét, ha mezítláb vannak, főleg ugye a nyári időszakban. Ezt páran már észrevették pl.: tömegközlekedésin, így arrébb mentek, de volt, akinek tetszett a dolog, de nem beszéltünk róla.

A nem folyamatos pillantás a lábra szerintem hatásos, azaz nem annyira feltűnő.

2019. szept. 18. 12:42
 7/9 anonim ***** válasza:
4#- es nagyon jól leírta...2#- es voltam.
2019. szept. 18. 13:09
 8/9 anonim ***** válasza:
53%

A legjobb barátom barátnője rámhajtott. (velem akarta csalni) Konkrétan ki is mondta amit akar. Miután lepattintottam próbált időnként csábítgatni de elég egyértelmű üzenetet adtam át neki ezügyben.

Elkezdtem viccesen oltogatni ugyanúgy ahogy a haveri társaságban szoktuk egymást állandóan.

Azóta már szakítottak de még jóban vagyunk.

2019. szept. 18. 18:25
 9/9 anonim ***** válasza:
76%
Nem leplezem. Minek? Nincs abban semmi szégyellnivaló, ha az embernek tetszik, ami szép. Attól, hogy tetszik, még nem jelenti azt, hogy akarok is tőle valamit. Egyébként hallottál már a női megérzésről? Hidd el, remekül működik. Előbb tudják, hogy tetszenek neked, mint te...
2019. szept. 19. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!