Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan leplezitek a tetszéseteket/vonzalmatokat?
Sziasztok!
Elsősorban férfiak válaszaira lennék kíváncsi, de nők is adhatnak tippeket, tapasztalatokat.
Arra lennék kíváncsi, hogy - azt most hagyjuk, miért, de - ha úgy adódik, hogy tetszik nektek valaki, esetleg vonzódtok is hozzá picit, de esélytelen az adott illetővel bármi, sőt olyan a helyzet, hogy abszolút nem is akarjátok, hogy kitudódjon az érzésetek/hogy megtudja az illető, akkor mit csináltok? Hogyan leplezitek, hogyan viselkedtek? Eljátsszátok, hogy nem érdekel/zavarban vagytok, stb.? Mit tesztek ellene?
Előre is köszi szépen a válaszokat, sokat segítenétek vele. Trollok kíméljenek, köszi.
Köszi az eddigieket!
És a kifelé semleges mit takar? Hozzá se szólsz?
Csak mert nem tudom, hogy mit csináljak.
Pokerface... de nem kell sem flegmának, bunkónak meg végképp lenni. Viselkedj természetesen, kedvesen, mintha csak egy ismerős lenne és nem akarnál tőle semmit.
Viszont ne becsüld le a nők 6. érzékét - próbálkozhatsz bármivel, hidd el egy igazi nő úgyis megérzi... ez még nem gond, ha ettől még normálisan viselkedsz vele.
Én lábfétises vagyok, nagyon sokszor nézem a nők lábfejét, ha mezítláb vannak, főleg ugye a nyári időszakban. Ezt páran már észrevették pl.: tömegközlekedésin, így arrébb mentek, de volt, akinek tetszett a dolog, de nem beszéltünk róla.
A nem folyamatos pillantás a lábra szerintem hatásos, azaz nem annyira feltűnő.
A legjobb barátom barátnője rámhajtott. (velem akarta csalni) Konkrétan ki is mondta amit akar. Miután lepattintottam próbált időnként csábítgatni de elég egyértelmű üzenetet adtam át neki ezügyben.
Elkezdtem viccesen oltogatni ugyanúgy ahogy a haveri társaságban szoktuk egymást állandóan.
Azóta már szakítottak de még jóban vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!