Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megegyeztünk h nyitott kapcsol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megegyeztünk h nyitott kapcsolatban élünk, mégis féltékenykedik a párom?

Figyelt kérdés

az a helyzet h ő volt aki az egészet kitalálta. de mivel ő férfi hiába néz ki jól mégiscsak nehezebb összehoznia egy éjszakát ráadásul válogatós is míg nekem kb semmi erőfeszítésbe nem telik összehozni egy menetet amit persze folyton a szememre is hány.

ez most úgy néz ki h míg nekem 1-2 hetente van idegennel szex, neki már kb 2 hónapja nem volt. eleinte persze volt, de aztán sztem megunta a próbálkozást

és hát mostmár ott tartunk h mikor bejelentem h xy-nal találkozok, vagy elmegyünk a csajokkal bulizni akkor jön a duzzogás. ahelyett h elmenne ő is, itthon marad takarítani, aztán meg a szememre hányja, h "amíg ő itthon főz-mos-takarít, addig másokkal kefélek". mintha egyébként nem érne rá, vagy nem tudtuk volna előre h ez lesz.

pár hete mondtam h oké, akkor a nyílt kapcsolatnak vége. na persze azt már nem akarja. nem igazán tudom mi lenne a jó lépés. talán ha teljesen titokban csinálnám, az jó lenne?

2019. szept. 17. 17:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
52%

Mert nincs . Pont az a lényeg hogy bárhol bárkivel bármikor.

Ahhoz semmi köze a másiknál hogy neki össze jön vagy sem .

És ez nem így működik hogy ha nekem nem sikerül akkor ete nem dughatsz.

Aki nyílt kapcsolatot akar,az azt is vállalja hogy NINCS beleszólása a párjának a nemiéletébe. Azért mert a másiknál nem jön össze nem kell a másik félnek begubóznia és nem szexelni. Olyan nincs hogy ha padinak fel evig nem sikerül akkor a nő félévig nem dug mással mert az már nem nyílt kapcsolat

Nyílt kapcsolatban Nincs gát Nem szabályozhatod be a másik szexualitását akkor Dug amikor akar azzal akivel akar akkor is ha Neked évekig nem jön össze

A nyílt kapcsolat a Szexualitás SZABADSÁGA

2019. szept. 17. 18:52
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát...szerintem ez így meglehetősen gusztustalan, de ez csak az én véleményem :)
2019. szept. 17. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!