Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nő is csinál ilyet szex közben, vagy szimplán a barátnőm "bamba" egy kicsit?
Szóval az van, hogy pl amikor hátulról dugom, hogy mondjuk az egyik lába a földön a másik pedig a szekrényre van téve, akkor megunom pár perc múlva és pózt váltanék, kiveszem kicsit megdörgölöm a punciját még a farkammal, hogy érezzem a nedvét, én már egyből készülök az új pózhoz, ő meg így lefagy, vagy nem is tudom, nem mozdul másodpercekig, elég furi így az egész, olyan mint amikor valaki elbambul, most unja a szexet, vagy annyira belemerül, hogy így elfelejtkezik magáról? Mert pl amikor már megfogom a csípőjét és magamhoz húzom, akkor kapcsol és beleül vagy kicsit felszop mielőtt újra betenné magának.
Kérdeztem már, de ő azt mondja, hogy nincs is ilyen és ne szórakozzak vele, szerinte mindig képben van.. :D Pedig eskü nem szívatom!
Minden csaj ilyen? Én mással még nem szexeltem.
Nem tudom, nálunk nincs ilyen. Ha valamelyikünk pózt akar váltani nem pusztán megáll és vár, hanem szól, hogy mit szeretne.
N
Nem vagyunk gondolatolvasok, mondd h mit akarsz vagy iranyitsd a kezeddel h tudja mivan
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!