Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell megbélyegezni azokat a lányokat akik szimplán nagyon kívánják a szexet stb r**i, k**va jelzőkkel?
Sosem értettem ennek mi értelme van szimplán dúlnak benne a hormonok és ki szeretné elégíteni a vágyát, ez ugyanúgy a pasikra is igaz, akkor ők hímr**ancok,hímk**vák? mert ezket nem nagyon hallani... Szerintem teljesen mindenkinek a saját dolga hányszor fekszik le kivel, aki meg lefeküdne velük hol érdekli hány pasival volt stb? legalább tapasztalt és tudja a dolgát. Ti hogy álltok ehhez?
Fiúk/Lányok 20/F
Az alaptétel nyilván az, hogy a férfi a hódító, a lány a fogadó fél. Magyarul biológiai szempontból a férfinek "dicsőség" ha minél több nőt hódít meg, meg evolúciós clja is az, hogy "szórja a magvait". A lány pedig ennek az inverze, neki ki kell választani a megfelelő férfit, a közös gyereküket nevelni, stb.
Mára persze ez teljesen átalakult, hálistennek már vagyunk olyan kulturális fokon, hogy ne kelljen visszavezetni ezeket a szálakat. A lány is kiélheti megát ha akarja, épp úgy, mint a férfi. Nem hiszem, hogy ez elítélendő.
egyetértek #5-sel.
volt olyan barátnőm, aki baromi fehérmájú volt, de mégis "tudott viselkedni"
Férfiakra valóban nem aggatnak ilyen jelzőket, pedig a mi nemünk is megérdemelné. Sok f***kalap férfi van.
Mondjuk én nem akadok ki az ilyen megnevezéseket mint a k**va vagy r**anc, mert ha egyszer valaki az, akkor szólítsuk is úgy. Az én szememben ha egy nő mindenkivel összefekszik, az csak egy r**anc, vagy ha úgy tetszik, k**va (nem szakmaszerűen űzi, de azon kívül, hogy nem keres vele, ugyanazt csinálja).
Ha nagyon kívánják a szexet, dughatnának az állandó barátjukkal is egész nap, máris nem lennének leri***cozva.
Ha van jó ötleted arra, hogyan kéne hívni a p**fej férfiakat, azt támogatom, de a ribit én akkor is ribinek hívom.
Persze mindenkinek a saját dolga, hogy r**anckodik-e, de ha úgy viselkedik, akkor fogadja el, hogy mások számára ez visszataszító lehet. Ahogy neki megvan a joga a r**anckodáshoz, a többi embernek pont úgy megvan a joga a szabad véleményalkotáshoz.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!