Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szégyen az ha valaki fizet a szexért?
Nem szégyen de nem hirdetem senkinek. Az tudja akinek fizetek és én.
Mivel nem vagyok csajozógép, sosem voltam, ezért vagy a farokverés vagy a prosti marad. Se jó külsőm nincs, se nagy farkam se jó dumám, ami miatt sok nő akarna.
Nem mondom el se barátnak, se barátnőnek.
"Vagy te nem tudtál neki nyújtani valamit amit más igen :D lehet hogy éveken át leszrtad pont az ilyen mentalitásod miatt"
Hmmmm, itt most egyáltalán nem az én hozzáállásomról volt szó, meg arról, hogy azt feltételezed, hogy a mentalitásom miatt más ágyában jobban érezte-e magát vagy sem...
...de majd meséld el azt a kapcsolatodat, amelyik életed végéig tart és közben nem qr mellé az asszonyod... :-) ...majd mi is ráfogjuk, hogy biztosan talált nálad jobbat, főleg mert ilyen a mentalitásod... :-)
Szóval találj ki valami jobbat, mert ez nevetséges előítélet volt!
Nem mindenkit csal meg a párja, csak te magadból indulsz ki ;)
Létezik hűséges nő, de meg is kell becsülni ahhoz, hogy az legyen.
"Nem mindenkit csal meg a párja, csak te magadból indulsz ki ;)"
Úgy látom te szereted másokon levezetni a saját problémáidat. Tipikus magyar szokás szerint! :-)
Mivel nem volt olyan sok kapcsolatom, hogy büszkén elmondhatnám, hogy 10 000 nőből 9872 megcsalt, a többi elhagyott, így megint csak egy gyenge előítélettel szembesülhettem, fantasztikus... :-)
Majd meséld el a véget nem érő szerelmed történetét, hiszen mindenki láthatja milyen nagy kandúr vagy, legalábbis így fotelhuszárként... :-)
"Pont ezért nem kéne általánosítani 1 nő miatt :-)"
Na pont ezért tudok szeretni egy nőt igazán és vagyok megbízhatóbb, mint az aki 2-vel vagy többel volt! :-)
Persze még próbálkozhatsz valamivel... :-)
24-es:
A hűséges nő olyan, mint az indián síugró: biztos van, csak nehéz elképzelni.
Mindenki fizet, csak a legtöbb ember nagyon sokat, az egész fizetését haza adja.
Az okosabbak azok nem minden fizetésüket adják oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!