Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szégyen az ha valaki fizet a szexért?
Nincs a homlokodra írva hova jársz, ha majd a leendő pároddal olyan lesz a kapcsolatotok akkor elmondod neki ha akarod (bár lesz benne bizalmatlanság - a betegségek miatt).
A prosti igazából nem is teljes szex - inkább ürítés és kész. S miért csak alkalmit keresel? Egy állandó, rendszeres nem lenne jobb?
Miért lenne?
- Anyám is letudná vágni a hajamat, de én inkább fodrászhoz megyek.
- Tudok főzni, de inkább étteremben eszek szarvasbélszínt.
- Tudok csajozni, de azért (Ciki vagy sem, ÉN bevallom!)kevés vagyok egy 20 éves, Insta - fitmodel csaj 1 éjszakás megfektetéséhez, ezért fizetek neki.
"Arról nem beszélve hogy a barátnőd szeret szóval nem csak szexet kapsz tőle hanem törődést szeretetet stb..."
Hááát ezzel is lehetne vitatkozni, amikor egyik nagy szerelmem 3 év után úgy ment el valaki mással, mintha mi sem történt volna, nos nem éreztem azt, hogy valaha is őszintén szeretett volna. Kellett neki egy f@s.z a lábai közé, de az nem szerelem... :-)
A szerelem az csupán egy szépen csengő dallam az ember lelkének, hogy ne azt érezze, hogy egy nagy húsgyárban ő csak egy darab hús a polcon... :-)
Minden az agyban dől el, az orgazmus is! :-)
Nem szégyen, csak kellemetlen. :-))
Egyszer én is megtettem, pusztán azért, hogy elmondhassam, ezt is kipróbáltam. Egyébként mindig volt partnerem, tehát nem a szükség vitt rá. Nagyjából azt kaptam, amit vártam. Egy érzelem nélküli üzekedést, ami után testi-lelki kiüresedés jött. Hidd el a férfiembernek is szüksége van az érzelmi háttérre. Ha ez megvan, feltöltődik a szeretkezéstől. Úgy érzi, egy hegyet el tudna tolni. Ha csak dugsz, lelombozódsz. Üresnek érzed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!