Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok kinek mi a legbetegebb fantáziája?
Így név és arc nélkül ki meri bevállalni a legsötétebb, legbetegebb fantáziáját?
Az én fantáziám az a családon belüli sex vagy szerepjáték szerűen úgy dugni, hogy a csaj a nővérem vagy ha egy idősebb nő akkor az anyám/nevelő anyám.
24/F
Nem annyira beteg szerintem, de: 3 idősebb, 40-50-es férfi havi 1-2x egy egész nap kihasznál minden lehetséges módon. Kinek, mikor és mihez van kedve... A legjobban az izgat, ha mindenki egyszerre mozogna bennem (punci, anál és durvább szopatás).
24/N
Kipróbálnám milyen lenne ha egy szép lány WC-je lehetnék.
A számba pisilhetne, kakilhatna.
Nekem az hogy egy 18-20év körüli csajbanda támadjon meg a cipőjüket nyalattassak le velem,gunyoljanak,nevessenek ki
Tapossanak és köpjenek le,vegyék el minden pénzem majd rugdossanak össze,fejbe is!
Pórázon tartva különböző kódokban utasítana a gazdám akinél a lábánál ülök
Pl: 2-es kóddal le kéne szopni
Másik vágyam: csomagtartóba bedobna a barátom bekötött kézzel és szemmel egy erdőben kiráncigálna onnan egy fához és “megerőszakolna”
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!