Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyéjszakás kaland során hova...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyéjszakás kaland során hova szeretitek ha a pasi élvez lányok?

Figyelt kérdés
Van különbség ahhoz viszonyítva hogy párkapcsolatban hova szeretitek?
2019. szept. 16. 11:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
87%
Puncim kivételével bárhová.
2019. szept. 16. 14:15
 12/19 anonim ***** válasza:
57%
Általában szájba.
2019. szept. 16. 14:53
 13/19 anonim ***** válasza:
32%
Punciba nem, szájba és arcra igen. A szájba élvezést preferálom hosszútávú kapcsolatban is, mert le tudom nyelni és nem kell papírzsebkendővel szöszölni. A puncimból kifolyik, azt nem annyira szeretem.
2019. szept. 16. 15:30
 14/19 anonim ***** válasza:
48%

Annyi itt a szellemi károsult. Az, hogy valaki nem óvszerbe élvez bele, nem azt jelenti, hogy nem is használnak óvszert.

Ez a sok kifakadás és minősítés nevetséges, hogy "akinek erre más a válasza, mint óvszer, annak nincs esze", "szigorúan csak óvszerbe", stb. Az, ha például mondjuk arcra ment, attól MÉG az egész simán történhetett óvszerrel.

Szóval visszafogottan a hülyézésekkel meg elmebetegezésekkel.

2019. szept. 16. 21:24
 15/19 Liz* ***** válasza:
94%

Visszafogottabban kellene igen .. én csak annyit mondtam hamár egyéjszakás kalandokba keveredik a kérdező akkor használjon óvszert, hiszen ott van pl a HPV, amely (tudtommal főleg a férfiaknál) gyakran csak hónapokkal később jelentkeznek a tünetek, de addig is fertőz.

A másik meg, hamár valaki használ óvszert, nem hinném, hogy a végén lehúzná, hogy a nő arcára élvezhessen.. Szerintem nem véletlenül nem válaszolt a kérdező az óvszeres válaszok alá. De ha mégis használ óvszert a kérdező és csak a végén veszi le, akkor elnézést, tévedhetek ...

2019. szept. 16. 21:54
 16/19 anonim ***** válasza:
50%

Aztán miért nem? Óvszert használni, lehúzni és az arcra engedni miben feleslegesebb, mint arcra engedni, ha már csupaszon van valaki punciban?

(Ne mondd, hogy azért, mert puncinál lehet motiváció a kihúzásra és arcra engedésre a terhesség elkerülése, míg guminál nem, mert eleve nem kell gumi nélkül bekerülni senkinek, ha nincs fogamzásgátló a háttérben.)

2019. szept. 16. 22:40
 17/19 Liz* ***** válasza:

Nem kell ennyi mindent belemagyarázni, túlgondolod...

Mondtam, ha volt óvszer és a végén vette le (amit még mindig kétlek) akkor elnézést kérek.

2019. szept. 16. 22:57
 18/19 anonim ***** válasza:
41%

De miért? Miért logikusabb számodra úgy az arcra élvezés, hogy nincs óvszer? Miért előlegezted meg ezt a feltételezést?

Számomra éppen sokkal logikusabb, hogy ha már óvszert húz valaki, a végén leveszi a kényelmetlen vackot, és arcra/testre/bárhova engedi ki. Nem ritkán férfiak óvszerben akár nem is tudnak elmenni.

Szóval abszolút nem következik az arcraélvezésből, hogy nem használtak óvszert, sőt.

Ha már magába enged óvszer nélkül egy ismeretlent, ott nyilván tablettás védekezésen van (mert a "kikapós módszert" nem vadidegenekre találták ki), vagyis ha megengedi csupaszon, na épp ott lenne logikátlan az arcra élvezés.

Épp a testen való befejezés vetíti elő, hogy gumiban történt addig, és nem pedig óvszer nélkül. Mégis mindenki úgy kezeli ezt, mintha felelőtlen hülye lenne, aki nem óvszert ír, minthogy akkor nem is védekezett.

2019. szept. 16. 23:48
 19/19 A kérdező kommentje:
Természetesen egyéjszakás kaland során mindig óvszeres az együttlét. Ettől élvezni lehet máshova. Köszönöm a válaszokat
2019. szept. 17. 06:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!