Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gyakori a munkahelyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Farkas28 kérdése:

Mennyire gyakori a munkahelyi szex nalatok? Szakmatok?

Figyelt kérdés
2019. szept. 16. 10:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Rendszeres, kisker
2019. szept. 16. 14:26
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Több alkalommal is volt rá példa. Aki most leakar anyázni, az tegye, különöskepp nem zavar. Egyébként anal is volt mar munkahelyen.igen,most jon majd, hogy 16 eves vagyok es álmodozó xD. Annak nagyon szívesen küldök egy képet magamról, vagy sőt, akar itt is vallalom magam. Sok luzer meg mehet a pi..ba!
2019. szept. 16. 15:33
 13/16 anonim ***** válasza:
68%
Az én munkahelyen nem is volt soha és valószínűleg nem is lesz soha női kolléga.
2019. szept. 16. 19:11
 14/16 anonim ***** válasza:
89%
Háztartás beli vagyok, amikor a férjem látja, hogy sodrom a tésztát, vagy suvickolom a fürdőkádat rendszeresen elkap :D Akkor ez annak számít? :D Vicceltem. Én ha elhelyezkedtem, mindig dolgozni mentem, nem volt időm se, meg a boldog párkapcsolat miatt hajlandóság sem. De voltam olyan gyárban műanyagipar, hogy én csak melózok, melózok a soron, erre mondják, hogy kirúgtak két embert, mert a gépek között ment a tapi a kisgyerekes családos asszony, meg a műszerész … aztán a raktáros megdugta az operátort, mondom ez kemény. A férjem autóipari cégnél dolgozik, sok az ember, mondja, hogy a raktár igazi fertő, és rendszerint a 40-50 közötti férjes asszonyok tűnnek el egy időre ...
2019. szept. 16. 22:11
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk benne van a "házirendben", hogy a munkahely szex és alkoholmentes, de ez csak azért van, hogy legyen min röhögni.

A hölgyek egy szál köpenyben dolgoznak, ha lehajolnak vagy a senekük, vagy a mellük van kint.

Nekem mindenki megvolt, aki számításba jöhetett...

"kenyérgyár" jeligére

2019. szept. 16. 22:35
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Én elég sok munkahelyen dolgoztam, mert diákmunkáról kb mindenhová küldtek, tehát posta, bank, gyár stb, de ahol huzamosabb ideig voltam, ott szinte idővel mindig kiderült, hogy kb a legtöbb hely beltenyészet.

Természetesen mondanom se kell, hogy mindezt úgy, hogy a legtöbb kapcsolatban volt.

Anyuka, aki most jött vissza gyesről 2 hét alatt bepasizott stb, vannak durva dolgok sajnos.

2019. szept. 17. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!