Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/30 anonim válasza:
Hát, így első ránézésre nem nedvesedtem be a látványától.
12/30 anonim válasza:
Ha kedves, törődő, vicces lenne és emellett olyan személyisége ami tetszene akkor igen. De külsőre is jól néz ki, de nem ez alapján dönteném el
13/30 anonim válasza:
Nem, nem az esetem, de biztos van olyan is akinek bejön
16/30 anonim válasza:
Az ilyenek miatt nyúlnak magukhoz a nők.
Nem kellene.
17/30 anonim válasza:
Nem tudom ki ez, de mag a megjelenése sejtet azért egy értelmi szintet számomra. Ugyanakkor nem csúnya. Nem egy hú de nagy csávó, de több előnytelenebb külsejű férfi van, mint előnyösebb. Szóval nem értem mi ez a sok pfujjozás. Ezt férfiként mondom. Szóval 6-ot biztosan megérdemelne, mert az átlag felett van kicsivel az alap külső traitjeit nézve. Aztán, hogy milyen a viselkedése, meg lehet bármi. Szóval aki így néz ki és van fellépése a lányok zömét márpedig ágyba tudja vinni. Szóval "kipróbálnák"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!