Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha valakinek kicsi a mérete,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakinek kicsi a mérete, de mellett nagyon igyekszik jó orállal, kézi munkával, segédeszközökkel, masszázzsal stb. kényeztetni a párját, akkor jobb lesz a híre a nők körében?

Figyelt kérdés
2019. szept. 15. 16:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
95%

#10: Ha valaki, akkor én írok hitelesen, egyrészt mert nő vagyok, másrészt mert voltam már nagyobb mérettel rendelkező pasival is, és jelenleg kis mérettel rendelkező párom van, a szex pedig legalább annyira jó. És írom ezt úgy, hogy képes vagyok hüvelyi orgazmusra, és mindig van is párommal. A nők nagy százaléka pedig állítólag nem is képes hüvelyi orgazmusra, tehát nekik úgyis az lesz a lényeg, hogy hajlandó vagy-e a csiklója izgatása által orgazmust okozni neki, vagy túl nagy csődör vagy ahhoz, hogy a farkadon kívül mást is hajlandó legyél használni.

Soha nem állítottam, hogy mindegyik méret tökéletes. Egyrészt a nők hüvelyének hossza is változó, tehát minden nőnek más lesz a tökéletes, és biztos, hogy nem a gyakoris válaszokból fogjuk tudni leszűrni, hogy mi a tökéletes méret mindenki számára. Másrészt nem az a lényeg, hogy a méret tökéletes legyen, pont erről beszélek. Én azt mondom, hogy a méret normális kereteken belül nem számít. Mert a 10 centi is kitölt, meg a 20 is. Max a 20 nem megy be nagyon sok lányba tövig. A lánynak az mindegy, a pasinak kell óvatoskodni, mert neki viszont az lenne jó, ha tövig tolhatná, de nem teheti, mert fáj a lánynak...

A felhasználónevedet pedig csak azért írtam le, mert sokan ismernek téged itt. Másrészt ha feljön valaki új, és azt látja, hogy minden kérdéshez ilyeneket írnak, mint te, azt hiheti, hogy rengeteg ilyen válaszoló van, pedig kb egymagad árasztod el a gyakorit ezekkel a téveszmékkel.

2019. szept. 15. 18:04
 12/15 anonim ***** válasza:
46%

#11 és szerinted ha úgy van ahogy te írod akkor mitől van még itt is annyi szűz , frusztrált , magányos fiatal vagy 20+ éves fiú és még több kérdés?

Talán azért mert nem igaz amit írsz, ellenben amit én irok az sajnos a valóság .

2019. szept. 15. 18:15
 13/15 anonim ***** válasza:
95%

1.: Az önbizalomhiány valóban nem egy vonzó tulajdonság a nők szemében. Te is itt vagy, és nem a farkad mérete miatt, hanem az agyad miatt. Ezt a múltkor már be is láttad... A férfiak egymás között szeretnek versengeni a farkuk méretével, a nőket az érdekli, hogy ki legyenek elégítve, és az nem a méreten fog múlni. A probléma az, hogy a férfiak egymás közötti versengése miatt az átlagos és kis mérettel rendelkező férfiak bizonytalan, gátlásos emberek lesznek, akik nem is mernek nőket megszólítani. A nők pedig kilométerekről megérzik a gátlásokat, persze, hogy ezek a férfiak nem lesznek vonzóak a nők szemében. Hát még ha el is kezdesz siránkozni a farkad mérete miatt...

2.: Nincs tele a gyakori ilyenekkel, vagytok kb 3-an, és szétfloodoljátok a gyakorit. Bizonytalan emberek valóban vannak, és pont ők azok, akik miatt szeretek ilyenkor írni, hogy ne azt higgyék el, amit te írsz...

3.: Nem szextárskeresőkön kellenek magukat nőnek kiadó férfiakkal beszélgetni, és azt elhinni, amit ők mondanak. Hanem normális, ne adj Isten aranyos lányokkal megismerkedni, és akkor látnád te is, és a többi gátlásos férfi is, hogy a nőket nem hogy nem érdekli, de fogalmuk sincs arról, hogy mekkora egy farok. Az érdekli őket, hogy figyelmes és odaadó vagy-e, és ki tudod-e őt elégíteni akármilyen módon és testrészeddel. Komolyan nem hiszem el, hogy az átlag felső részén lévő 15 centis farkú pasinak kell ezt magyaráznom. Ha a kis farokkal nehezebb is lenne kielégíteni egy nőt, akkor is legalább azt fel kellene fogni végre, hogy AZ ÁTLAG NEM KICSI. Az átlagos méret azért átlag, mert az passzol az átlagos hüvelyhez. Ergo a legtöbb nőnek tökéletesen megfelel. A 14 meg 15 centi pedig bőven átlag, tehát hogy lenne már a farkad mérete az oka annak, hogy szűz vagy?? Te komolyan azt hiszed, hogy ha sétálsz egy városban, és körbenézel, csak olyan férfiakat látsz nők mellett, akik nagyfarkú csődörök? Tehát csak az átlagon felüli mérettel rendelkező férfiaknak lehet párkapcsolata? Ha így lenne, kb 10 pasiból 1-nek, max 2-nek lenne élete során párkapcsolata. Ezt te sem gondolhatod komolyan...

2019. szept. 15. 19:12
 14/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező csak hogy visszatérjünk a kérdésedre mert itt kicsit elszaladt a téma:

Híred nem valószínű hogy lesz bármi ilyesmitől. Ha nem rendelkezel testi extremitásokkal tehát nem vagy se ló se egy olyan személy akinek csak bébirépa jutott akkor nem fog híre menni annak hogy milyen vagy. Esetleg futólag előjöhet a téma egy két barátnővel de ennyi.

Gondolom te se beszéled meg a haverokkal állandóan és részletesen hogy mjlyen volt a csaj.

Ott is esetleg két szót váltotok erről eaetleg arra rákérdeznek hovy aktív volt e vagy fadarab és ennyi.

És nyugi a méreteidet sem fogják kitárgyalni ahogy mi hímek sem beszéljük meg hogy a lány akivel szexeltünk milyen melle is van.

2019. szept. 16. 13:08
 15/15 anonim ***** válasza:

#13 lehet csűrni-csavarni szépíteni magyarázni , attól az élet engem igazol. A 15 kicsi. Az átlag 17től van és így igen akiket az utcán lehet látni lánnyal nekik mind min ekkora vagy nagyobb van. És az nem 10- ből 2-3 hanem pont fordítva. 2-3 akinek nincs akkora mérete. És nyugodt lehetsz hogy itt se 2-3 srác írkál. Rengetegen vagyunk sajnos . Nem szexpartner keresős tapasztalatokat irok hanem sima társkeresőseket. De itt is van nem egy olyan nő aki ki meri mondani hogy neki a nagy kell.

De tessék számolj átlagot

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..

2019. szept. 16. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!