Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek kicsi a mérete, de mellett nagyon igyekszik jó orállal, kézi munkával, segédeszközökkel, masszázzsal stb. kényeztetni a párját, akkor jobb lesz a híre a nők körében?
Soha neg beszeltem meg a partnereimet a baratnoimmel 😀
Szoval ha ezt nezzuk akkor semmilyen hired nem lesz
Nem. A kicsi az kicsi.
Ha találsz kiéhezett csúnya kövér nőt esetleg mentálisan sérült nőt náluk lehet esélyed . Normális jó alakú vagy szép nőnél esélyed sincs.
A 8-as megint csak a 36 éves szűz pasi, a nickneve "Netescsevegés", így értelemszerűen semmi alapja nincs a válaszainak. Csak a saját búbánatával szereti elárasztani kicsiny gyakoris közösségünket.
A lányok erről nem, legalábbis nagyon ritkán beszélnek ilyesmiről, plusz a lányoknak sokkal fontosabb mennyire vagy figyelmes, mennyire vagy hajlandó nem csak a farkad használni, illetve nem azzal, meg a méretével törődni. Az általad írt mérettartomány egyébként tökéletes majdnem mindenkinek, ez az átlag.
#9 én nem leszek olyan bunkó hogy kiírjam a nevedet, másfelől nem titkolom hogy ki vagyok tehát nem egy nagy leleplezés ha kiirod a nevemet. Rémlik hogy ez egy anonim oldal? 😀 szóval lényegtelen. De ha neked ez örömet okoz akkor nyugodtan.
Leírom ide is mint a másik kérdéshez is, hogy pontosan az én valaszaimnak van alapja mivel tapasztalatból írom. Tapasztalatból mondom hogy a nők milyen méretet szeretnek, mivel ők mondták.
Nevetséges a véleményed ami alapján minden méret a tokeletes tarományba esik. Ez nálad kb a 11-21 tart...
Csak kérdezd meg azokat a nőket akik szexelnek hogy 11 centivel mit tud kezdeni, és ne a te apróf-szú barátodat vedd alapul. Ne egy óvodás méretét hanem egy igazi férfi méretet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!