Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kétségbe vagyok esve?
Tegnap voltam bulizni (házi) egy lánnyal és a pasijával. Igazi álomkapcsolat az övék, a lány fülig szerelmes és nem bír tíz percet se anélkül hogy szóba hozzá a pasiját. Na és a csaj nagyon berúgott, felvittük aludni az egyik vendégszobába már 11-kor, de én meg a srác se maradtunk ott hanem visszementünk a többiekhez. Kb fél óra múlva odajött a csávó és tök furcsa volt, de eldumálgattunk. Majd a semmiből mondta, hogy egy 20 ezret ha felmegyünk és a barátnője melletti szobában megdughat és mikor nemet mondtam magára rántott és lesmárolt és a szoknyám alá nyúlt úgy hogy szinte fájt ahogy izomból a bugyimnak döfte az ujját... Hazajöttem inkább.
Mi a fenét csináljak? A lány nem hinné el, alig ismerjük egymást pár hónapja és alig találkozunk szóval minek is bíznánk egymásban, bele van bolondulva a pasiba és sokkal jobb nő is mint én, féltékenységnek tűnne. :/
A srác nagyon erős gyógyszereket szed szóval nem ihat rá, én meg vezettem szóval szintén egy kortyot se ittam tehát jól emlékszem és nála se lehet piára fogni.
Mindegyikünk 18 éves
Kicsit hihetetlen a sztori
De mások kapcsolatába nincs beleszólásod. A srác gyökér kerüld messzire és nyugi nem te vagy az első lány akivel megcsalta már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!