Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akkor is gáz egy sugar daddys...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor is gáz egy sugar daddys kapcsolat, ha a lánynak iskolára kell a pénz?

Figyelt kérdés
Meg időközben meg is kedveli a férfit esetleg.
2019. szept. 14. 16:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
35%
Azért vannak olyan élethelyzetek hogy valóban nem tudja a család félretenni a pénzt, és az is gyakori hogy a lánynak nem az iskolára kell csupán hanem más kiadásokra. Pasi ként mondom hogy azért a másik oldalt is nézzük ha nem ilyen lenne ez a világ ismerkedés szempontjából akkor sok pasi biztos nem így szeretne lányt nőt találni. Talán ha elfogadottabb lenne a nagyobb korkülönbség akkor ez a "fizetős" dolog sem működne, hanem kialakítanának egy rendes párkapcsolatot és kész.
2019. szept. 14. 17:23
 12/20 anonim ***** válasza:
86%
Nálam is bepróbálkozott egy ilyen, de csúnya volt a pasi. És lekezelő a stílusa.
2019. szept. 14. 17:32
 13/20 anonim ***** válasza:
10%

11es igen én ezt meg értem de úgy kéne vállalni gyereket hogy gondolni kell a jövőre

Az aki nem tud 18 éven keresztül minimum "csak" 40.000Ft-ot félre tenni havi szinten a gyérekének az Ne is vállaljon gyereket

2019. szept. 14. 17:37
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont ezért nincs gyerekem mert mindig bizonytalan volt az életem. Nem akarok egyetlen felelőtlen szülőt sem menteni, de azért jött a rendszerváltás és ha olyan országrészben éltek ahol hirtelen megugrott a munkanélküliség akkor lehet hogy fel kellett élni a félretett pénzt. Sugar daddy ként mondjuk sosem lennék lekezelő egy lánnyal mert azzal magam minősítem, hiszen én vele vagyok és ha olyan emberrel vagyok akit nem tartok sokra akkor ..
2019. szept. 14. 17:42
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég kevesen tudnak havonta negyvenet félretenni gyerekenként. Aki meg igen, annak később sem gond a taníttatás.
2019. szept. 14. 17:49
 16/20 anonim ***** válasza:
Igen
2019. szept. 14. 18:02
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem erős sztereotípiák vannak a fejekben erről. A férfi nem feltétlenül kell nagyon öreg és perverz legyen. Amikor én egyetemista voltam, egy kedves és tök normális pasival volt ilyen kapcsolatom, még negyven se volt, a sugar deddy kifejezés is ismeretlen volt...
2019. szept. 14. 18:06
 18/20 anonim ***** válasza:
69%
A 17-es válaszolóval nagyon egyet tudok érteni, jó nekem pasi ként volt olyan hogy még felsőoktatásban tanultam és egy nálam 18 évvel idősebb nővel voltam együtt, párkapcsolatban bár később kiderült hogy ő közben mással is.. Na de ő nekem nem fizetett de kért hogy menjünk el vacsorázni és azért egy főiskolásnak nem olyanok az anyagi lehetőségei és akkor ő fizetett. Ő sem volt perverz. Talán azzal lehet az ilyen sugar kapcsolatokat feldobni ha nincs éreztetve hogy a lány pénzért van ott vagy a pasi "megvásárolta". Amikor nekem ilyen kapcsolatom volt, gond nélkül beültem a lánnyal egy kávéra és ha valaki kérdezte hogy együtt vagyunk-e mondtam hogy "igen". Amit sajnálok hogy az ilyen kapcsolatok jobbára fizetős oldalakon jönnek össze de miért is kell fizetni ezért? Kinek mi köze ahhoz hogy miért van két ember együtt? Az nem "megvásárlás" ha a nő és a pasi összeházasodnak, anyuci ül az aranykalitkában a pasi meg hozza a pénzt.
2019. szept. 14. 18:15
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Mindenki annyi gyereket vállaljon akinek ezt sz összeget félre -bírja tenni és 2 ember van apa anya mind2 dolgozik . Ha csak 1gyereknek akkor 1nek nem kell a csokra szülni
2019. szept. 14. 18:39
 20/20 anonim ***** válasza:
35%
Igen. Ez mindenhogyan gáz
2019. szept. 14. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!