Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, erre ráuntok hosszabb távon?
Figyelt kérdés
Szex közben gyakran hátulról csinálom a barátnőmnek, meg szeretem (mértékkel) húzni közben a haját, meg erősebben lökni. Van a szobánkban egy szekrény, aminek egy nagy tükör van az ajtóján, és abban minden látszik, mindig arrafelé fordítom a lányt. Hagyományos pózban néha ráfogok a nyakára...szóval ilyen erősebb dolgokra gondolok. Ez egy 1.5 éves kapcsolat. Vannak gyengédebb dolgaim is, d azért elgondolkodtam.
De a kérdésem az, hogy a hónapok múltával előfordulhat, hogy ebből elegetek lesz, ráuntok, ha valaki kicsit erősebb az ágyban?
2019. szept. 14. 13:09
1/8 mantis religiosa válasza:
Beszéld meg vele, mert egyszer majd arra ébredsz, hogy rád töri az ajtót a TEK, hajnal 2-kor.
2/8 anonim válasza:
Kommunikáció! Sok mindenre nagyon jó.
3/8 anonim válasza:
Nem hinném. Ha ritkulnak az együttlétek, akkor az nem ezért lesz, hanem mert már túl rég jártok. Nem ti lennétek az első példa erre. 24/n
4/8 anonim válasza:
Nekem tetszene. De a barátnődet kell megkerdezni
5/8 anonim válasza:
Én szeretek így szexelni, kb. ez nálam a határ, durvábban már nem lenne jó. Azért javaslom, hogy alkalmanként sima együttlét is legyen, mert túl kiszámíthatóvá és rutinossá válik a dolog.
6/8 anonim válasza:
Hát nem tök mindegy, hogy kinek jön be, vagy sem?? A barátnődön múlik, hogy tetszik- e neki, vagy nem... és azt csak ő tudja!!
7/8 anonim válasza:
Beszéld meg barátnőddel, erre csak ő tud választ adni
8/8 anonim válasza:
Elsőre se hagynám a durválást, úgyhogy részemről ebből kapcsolat se lenne. Mi lenne ha tőle kérdeznéd meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!