Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen a természete, vagy esetleg benne lenne egy éjszakában?
Van egy oktatóm, hetente egyszer találkozunk ezen a héten az oktatáson folyamatosan a melleim nézte elég feltűnően, meg mosolygott is rám, és megjegyzéseket tett, pl. : Odamentem hozzá megkérdezni valamit, és a szemeim helyett egyből a melleimet nézte és mondott egy olyat hogy "hú, ne csináld ezt", előtte már nem tudok mi volt a szövegkörnyezet, de valamire mondtam hogy nem kell semmit csinálni, és visszakérdezett hogy biztos nem kell velem semmit sem csinálni? Aztán a melleimre nézett, egyébként mindenkivel közvetlen meg viccelődik, szóval a többiekkel is,mondjuk nekik nem hallottam hogy ilyen megjegyzéseket tett volna,de mindenki bírja, nagyon jófej tényleg mindenkivel. Kb 25en vagyunk ott egyszerre.
Nekem amúgy is bejönnek az idősebb pasik, ő még nincs 40, és nem is néz ki annyinak, szerintem nagyon jó pasi.
Csak viccelődött, vagy tényleg jó csajnak tart és ha rákérdeznék vagy célozgatnék benne lenne egy éjszakában szerintetek? Elmúltam már 18 mielőtt ebbe belekötne bárki.
Milyen oktató, milyen oktatás? Közepsuli? Egyetem? Okj? Kresz? Vagy valami egyéb tanfolyam?
Nagyon nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!