Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ti kiprobálnátok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti kiprobálnátok egy fekete nővel?

Figyelt kérdés
Ha valakinek volt már szerencséje ebben a témában az mesélne róla?
2019. szept. 13. 17:07
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Voltam, afrikaival mert ugye ez sem mindegy, és hát csalódás volt. Eléggé rasszista volt két órát azon kellett lamentálnom hogy igen én is olyan pasi vagyok mint a feketék, csak fehérben. De fizetni azt fizethettem sokat, ráadásul az alakjáról is át vágott. Lehet hogy nem mindegyik ilyen, de eléggé csalódás volt, most max latinával lennék vagy karibi lánnyal.
2019. szept. 13. 23:10
 22/22 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem. Két órán keresztül győzködted és utána derült ki hogy az alakjáról átvágott?
2019. szept. 14. 08:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!