Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti kiprobálnátok egy fekete nővel?
Figyelt kérdés
Ha valakinek volt már szerencséje ebben a témában az mesélne róla?2019. szept. 13. 17:07
11/22 anonim válasza:
13-as nyilván nem azért hogy itt szerezzek szexpartnert ennyire selejtes nem vagyok..
Kérdező nincs semmi bajom
A héten vokt ez a kérdés ha még tálalom elküldöm neked a linket
12/22 anonim válasza:
Szedrecsket vki kivaghatná már az oldalról, Felhocske utan most ilyen névvel irogat. Egesz nap fent van reggeltol estig, nem dolgozik. Ha privátban beszélgetsz vele kiderul hogy egy undorito zsirgomboc aki egy zs kategorias csavoval van egyutt. Persze ő se dugja eleget,ezert a frusztráltsagat itt éli ki gyk-n. Szerinte minden pasi szanalmas, de ő a legszanalmasabb mert bottal se piszkalnank meg
13/22 anonim válasza:
Volt feketével es félvérrel is (feketével szokott lenni majdnem rendszeresen)
14/22 anonim válasza:
Kipróbálni szívesen kipróbálnám, de hosszú távú kapcsolatra biztosan nem kellene néger nő. Igénytelen, lusta fajta, feleségnek alkalmatlan.
15/22 anonim válasza:
#17.
Pontosan. Jól leírtad. Hazudozik össze vissza magáról.
16/22 A kérdező kommentje:
Szeder.Málna nem kell én is láttam azt a kérdést és a hozzászólást is és igen, elég rossz indulatú hozzászólások is vannak ott, de ez nem jogosít fel arra, hogy ilyen lekezelő legyél.
2019. szept. 13. 17:59
17/22 A kérdező kommentje:
#19 miért lenne lusta, igyénytelen és mégis honnan tudnád te, hogy milyen egy fekete feleség?
2019. szept. 13. 18:03
18/22 anonim válasza:
Szedrecske, nem szoktál te ilyen lenni. Ha egy férfi barom modon viselkedik, azt nem kérheted számon random ismeretlen férfiakon!
Nagyon szívesen kiprobálnám egy fekete nővel és biztos vagyok benne, hogy sok fekete nő nagyon jó feleség lenne.
19/22 anonim válasza:
A fekete nők ált érdekből keresnek maguk mellé fehér férfit... hogy a nyomorból kitörjenek, EU-s papírokat kapjanak stb. Ez tény.
20/22 anonim válasza:
Nem kifejezetten vonzanak, de kipróbálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!