Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csodálkoznak azon a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csodálkoznak azon a pocakos fiatal férfiak, hogy a nők nem látják őket vonzónak?

Figyelt kérdés
2019. szept. 12. 18:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Csodálkoznak??
2019. szept. 12. 18:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ismertem egy pocakos csávót, akit imádtak a nők, mert olyan stílusa volt, hogy le tudta őket venni a lábukról.

Szóval ez sem igaz. Természetesen az önbizalomhiányos pocakosok csodálkoznak.

2019. szept. 12. 18:47
 3/8 anonim ***** válasza:
22%
Azoj se csodálkoznak, hiszen önbizalomhiányosak...
2019. szept. 12. 18:48
 4/8 anonim ***** válasza:
89%

Nem csodálkozni kell, hanem sportolni menni és figyelni az étkezésre.

Egyébként ahogy a #2-es is írta, egy férfi esetében sokkal többet számít a kisugárzása, az egyénisége, a stílusa, kommunikációja, figyelmessége mint az hány kg izom van rajta.

2019. szept. 12. 18:50
 5/8 anonim ***** válasza:
24%

Sok pasi azt hiszi hogy csak nekik lehetnek elvárásaik. Minél jobb nő legyen, ápolt, jó testű, kedves, intelligens, c kosaras, és meg sorolhatnám. És azt hiszik, hogy ők majd bedobják a varázslatos személyiségüket, és ezek a nők majd dobnak egy hátast...

Akkor lepődnek meg mikor beüt a valóság. Általanos jelenség, hogy a hasonlóan vonzó emberek taláják meg egymást. Ha körülnézünk az utcán (keves kivétellel) ezt látjuk. Az igényes, sportos nőkből 20/19 sosem állna le olyannal aki fiatalon már belet eresztett. Egyrészt szexuálisan nem vonzó, másrészt az életmódjuk sem illik össze. Nekem pl olyan pasi kell, akinek azt tudom mondani hogy "hallod menjünk már ki futni egy ötöst holnap reggel", és nem az a válasza hogy "hülye vagy?!"...

Szóval se szexuálisan, se az eletmódja szempontjából nem vonzó egy olyan ember, aki fiatalon már elhagyta magát.

2019. szept. 12. 18:59
 6/8 anonim ***** válasza:
26%

Én pocakos vagyok, de köszi jól vagyok. Legutóbb egy 26 éves csajról dumáltam le a bugyit. (Igen.. kb. fele olyan súlyú volt mint én.) De azért köszi az aggódást, nincs probléma.

42f

2019. szept. 12. 20:15
 7/8 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem csak álmodtad azt a 26 évest... ;)
2019. szept. 12. 20:40
 8/8 anonim ***** válasza:
66%
7: értem én az irigykedést, s meg is értem, meg nem is fáj nekem. De... mi értelme lenne itt nem igazat írnom?
2019. szept. 13. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!