Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent a rosszlányoknál a barátnő feeling?
#6 Ez egy jó nagy felesleges baromság volt. Hány lánynál jártál? Én 20+ különböző hölgy meglátogatásán vagyok túl, még csak nem is láttam soha stricit, pedig nem vagyok egy izomember.
Egy az, hogy az igényes lakásos lányoknak nincs is stricije, egyedül, vagy más lányokkal összefogva, vagy ügynökségen keresztül melóznak.
Kettő az, hogy ha véletlenül mégis volna, akkor jól felfogott érdeke, hogy az ügyfél másodszor, harmadszor, sokadszor is visszamenjen, és fizessen a szolgáltatásért. Ha mindenkiből kiveri a szart, akkor ez úgy elég nehéz volna, nem gondolod?
Nekem gyerekkori lánybarátom űzi az ipart, van a telegonján egy alkalmazás, ha elkezdibkopogtatni a kijelzőt az ujjával, automatikusan kap egy riasztást a többi lány és a haveri társaságból néhány keménylegény.
Amúgy egyikünk sem örül, hogy ezt csinállja, de meg kell hagyni, pénzügyileg értem miért csinállja...
#12 "Amúgy egyikünk sem örül, hogy ezt csinállja, de meg kell hagyni, pénzügyileg értem miért csinállja..."
Szerintem az esetek többségében senki nem mondja az adott rossz lány(ok)nak hogy ezt kell csinálni (kivéve ha kényszerítik de az bűncselekmény ugye). Lehet bejelentett munkát vállalni. Azonban ha az őrült, szexy adottságok egyensúlyban vannak akkor sima ügy. Amúgy meg micsoda pénzeket keresnek meg? Biztos hogy nyugdíjas éveikre is tudnak félre tenni szóval most sajnáljam őket? Inkább azt sajnálom hogy egy ilyen rossz lányt nem tudok felszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!