Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eldugott helyek?
Figyelt kérdés
Nyilvános szexet kedvelő pár vagyunk. Tudnátok ajánlani helyeket ahol egymásnak lehet esni Debrecenbem és annak környékén?2019. szept. 11. 13:16
11/24 anonim válasza:
Igy van.
Debreceni lany vagyok, mi is a nagyerdoben szexeltunk sokat.
Bekas to kornyeke, mostmar napozo agyakkal, kodszinhaznal lovagoltam a baratomon, pallagi uton levo szalonnasutoknel levo padok. Kozel vannak de megis eldugott :)
Hajra :)
19/l
12/24 anonim válasza:
Gyertek az ablakom elé! Az a legjobb hely... és még tapsot is kaptok!
13/24 anonim válasza:
Mi a nagyerdőben csináljuk mindig.
14/24 anonim válasza:
parkoló, próbafülke, fürdőöltöző, buszmegálló, park,
15/24 anonim válasza:
Mi több helyen is csináltuk már a városon belül. Például libakert, újkerti domb, egyetemsugárúton a garázsoknál, pallagi úti szalonna sütő, tóciban a játszótéren stb. Volt hogy csak szoptam, de általában szex is van
16/24 anonim válasza:
Én csak győrben tudok. Ha arra jártok írj :D
17/24 anonim válasza:
Tegnap este nagyon jó idő volt, és kimentünk a Nagyerdőre: mi a vízesésnél a padon lettünk egymáséi, és szuper izgi volt, hogy nem messze jöttek-mentek az emberek. Később a szomszéd padra is hasonló okokból foglaltak helyet, jót nevettünk:) (a kabát maradt végig - akik a közszemérmet féltik, azoknak írom:)
18/24 anonim válasza:
Bár nem Debrecen, de....
Megvolt erdő, kulturált illemhely, munkahely (iroda), a régi 51-es busz leghátul (szemben lévő ülések, orál), Balatoni stég a víz közepén fényes nappal, 50 m-re már csónakáztak, pecáztak, úszkáltak közben, azt imádtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!