Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eldugott helyek?
A nyilvanos szexet nem engedi a torveny. Nagyon lazan leirtad ide, hogy azt kedveled.
Errol jut eszembe multkor idekamuzta valaki hogy a 4-es metron szexelt. Csak azert furcsallom a dolgot mert naponta pontosan 4x utazom rajta, es ejszaka, hajnalban, valamint napkozben is vannak rajta emberek, nem tudom elkepzelni , hogyan csinaltak azt a szexet. Foleg mivel egyteru az egesz szerelveny. Nagyon kivancsi lennek mennyire elegult ki az illeto a kamuzasa kozben... elkepeszto milyen emberek vannak.
Be kell evezni a balaton kozepere, mindenkitol tavol, es ott. A naplementeben.
Figyelmeztetlek, hogy nem felelek a kovetkezmenyekert, ha nem tudtok kesobb kievezni. Nekem sikerult annak idejen, de az en voltam... :D :D :D
Debrecenben a Nagyerdő, az Erdőspuszták és azok kilátói, nagy parkolók (a Miklós utcai parkolóházban mozgásérzékelős a világítás, bármelyik szintre beálltok 5 percen belül tök sötét van, csak a vészkijáratok világítanak!
És ilyenből elég sok van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!