Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk ti ebbe belemennének?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti ebbe belemennének?

Figyelt kérdés

Négy éve az első barátommal vagyok. Nem bánom, mert nagyon szeretem, alig veszekedunk (csak kis hulykesegeken), tervezzük jövőre a közös lakas vásárlást is.

Mivel ő volt az első barátom, mással nem voltam soha rajta kívül. És bevallom, néha egy-két jóképű, helyes fiún megakad a szemem, bár ez szerintem mindenkinek így van. Elfondolkozok vajon mással milyen lehet - pedig a szex tökéletes barátommal, mindig élvezem.

A múltkor viccelődött velem, hogy őt nem zavarná ha egy másik lánnyal látna csokolozni mert felizgatná és majd ő is beszállna. Mondtam neki én személy szerint undorodok egy másik lánnyal való szexuális kapcsolattól, egy csók beleférne, ha azt szeretné de több nem. És felhoztam, hogy de fordítva mehet, hogy még egy srácot bevonunk. Erre kikelt magából, hogy hogyan képzelem, én már nem is szeretem őt. Mondtam neki, ő is viccelődött a másik lánnyal én reagáltam. De ahogy ő sem, én sem bánnám. Mondtam neki, igaz hogy kiváncsi vagyok milyen lehet másik fiúval. És mivel sose csalnám őt meg, csak így jöhet szóba. De hogy az ki van zárva. Rákérdeztem hogy miért, zavarná hogy más van velem vagy undorodik a másik férfitól. Azt mondja ő úgyse érne hozzá a másik férfihoz, de hogy csak ő lehet velem és senki más.

Teljesen megértem, rossz lenne nekem is látni ha ég másik lánnyal lenne. Viszont én fordított esetben lehet belemennék, hogy kipróbálja, és akkor talán nem lesz többet annyira kiváncsi, hanem letudhatja ezt is.

Mi a véleményetek erről? Tudom hogy jönnek majd a “hagyd el, később úgyis megcsalod” kommentek. Nem fogom se elhagyni, se megcsalni. Ha nem akar ilyesmit megértem és tiszteletben tartom, továbblépünk es nekem marad a fantázia.

Ti hogy lépnétek ilyen helyzetben? Engednétek a párotoknak?

Csúnyán osszevesztunk emiatt, de már azóta rendeződött a hangulat.

22L

2019. szept. 10. 22:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
84%
Felmerült mindkettőkben egy 3. személy bevonása - persze mindketten egy ellenkező neműt szeretnétek. Ebben viszont nincs egyetértés. Konzekvencia = a hármas játékokat nem nektek találták ki, de legalább korrekten megbeszéltétek. Ezt így is kell - ha bármilyen szexuális fantázia, "újítás" felmerül bennetek akkor beszéljétek meg, lesz amit nem valósítotok meg, lesz amit igen, ha mindkettőknek tetszik.
2019. szept. 11. 00:03
 12/22 anonim ***** válasza:
69%
Lehet hogy inkább egy párt kellene keresnetek. És így mindketten egyszerre megkapjátok amire vágytok. :)
2019. szept. 11. 01:00
 13/22 anonim ***** válasza:
28%
Ez sok mindentől függene, de a Ti kapcsolatotok tuti nem lesz sírig tartó...
2019. szept. 11. 03:46
 14/22 anonim ***** válasza:
52%
Előbb - utóbb valamelyikőtök félre fog menni. De nyilván amilyen nagy a szerelem ezt is megértenétek. Jah nem. Ennek a kapcsolatnak így nem sok jövőt josolok.
2019. szept. 11. 06:53
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy nem. Ha két ember szereti egymást, ott semmi keresnivalója egy harmadiknak. Ezt hívják hűségnek.

Teljesen érthető egyébként a barátod reakciója. Egy férfi az ilyet úgy éli meg, hogy "ő nem elég jó".

"A múltkor viccelődött velem, hogy őt nem zavarná ha egy másik lánnyal látna csokolozni mert felizgatná és majd ő is beszállna." - Egyrészt csak viccelődött, másrészt a férfiakban nem szimmetrikus ez a dolog: ha neki eszébe jut, az nem jelenti azt, hogy el tudja fogadni, ha a másiknak is. Ez nemi jellemvonás, valószínűleg ösztönös dolog, nincs értelme rajta sokat agyalni, egyszerűen ilyenek vagyunk. Mindezzel együtt a barátod is marhaságot mondott, nem lett volna szabad.

2019. szept. 11. 07:17
 16/22 anonim ***** válasza:
Az ilyesmi csak úgy működőképes, ha mindkét fél enged és mindkettő részéről megvan a bizalom. Az úgy nem megy, hogy az ő kedvéért bevontok lányt, de fiúval már nem megy, mert a párodnak nem tetszik. Tipikus pasi felfogás, nekik mindent szabad, de a nő az csak az övé. Annyit engedj neki, amennyit ő is enged gond nélkül neked.
2019. szept. 11. 08:39
 17/22 anonim ***** válasza:
51%
Akkor már inkább párcserés szex?
2019. szept. 11. 09:38
 18/22 anonim ***** válasza:

Butaság túl őszintének lenni párunkkal is. Ilyet azért nem mondunk el, mert aki ilyet elmond, arról egyértelmű, hogy az értékrendje szerint ezt még elfogadhatónak tartja. Ha meg annak tartja, akkor előbb-utóbb úgyis megteszi párja nélkül is titokban. Pedig kb. mindenkinek "piszkosabbak" a vágyai, mint ami a kor értékrendje szerint tisztességes.

Minden korban része volt a társadalomnak a képmutatás. Buta az aki nem érti meg, hogy képmutatásra igenis szükség van. Pl. férfi ma sem vallhat be egy prostit sem, de igényes csaj előtt azt is érdemes titkolnia, hogy voltak futó kapcsolatai. Vagy magára adó 22 éves csajtól is azt jól hallani, hogy pár hosszabb kapcsolata volt. Buta ha elmondja, hogy 1-2 év szingli korszakában visszafogottan kísértletezgetve a férfiakkal is volt 1-2 tucat (vagy még több) futó kapcsolata.

2019. szept. 11. 10:10
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Nektek k#rvára nem kellene együtt lennetek, full hülyék vagytok! Az első kapcsolatok mind halálra ítéltek. A pasik amúgy is simán félrekúrnak. Tutira megcsalt már ennyi idő alatt, te hülye liba...hahaha
2019. szept. 11. 10:32
 20/22 A kérdező kommentje:

Utolsó: nem tudom miért kell sértegetni de nyugodtan tedd csak ha neked jól esik. Magadat minősíted. Vagy magadból indulsz ki, mert az hogy téged össze vissza csaltak az ismét téged és a te kapcsolatokat minősíti nem másokat.

Soha nem csaltunk meg a másikat és attól hogy ez a téma felvetődött, nem fogom megcsalni! Természetesen én sem fogok belemenni a +1 lány dologba, mind a ketten elfogadjuk hogy a másik nem szeretné. Ennyi, pont került a dolog végére. Egyébként meg párom kiakadt, igen, de nem fújta fel úgy, mint az itteni ISMERETLEN kommentelők. Véleményt kertem, nem minősítést, vagy azt, hogy megmondja nekem valami mindentudó hogy ez a kapcsolat halálra van ítélve. Érdekes, akik privátban írtak, tudtak véleményt mondani ítélkezés nélkül. Ilyen is van.

2019. szept. 11. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!