Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk ti ebbe belemennének?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti ebbe belemennének?

Figyelt kérdés

Négy éve az első barátommal vagyok. Nem bánom, mert nagyon szeretem, alig veszekedunk (csak kis hulykesegeken), tervezzük jövőre a közös lakas vásárlást is.

Mivel ő volt az első barátom, mással nem voltam soha rajta kívül. És bevallom, néha egy-két jóképű, helyes fiún megakad a szemem, bár ez szerintem mindenkinek így van. Elfondolkozok vajon mással milyen lehet - pedig a szex tökéletes barátommal, mindig élvezem.

A múltkor viccelődött velem, hogy őt nem zavarná ha egy másik lánnyal látna csokolozni mert felizgatná és majd ő is beszállna. Mondtam neki én személy szerint undorodok egy másik lánnyal való szexuális kapcsolattól, egy csók beleférne, ha azt szeretné de több nem. És felhoztam, hogy de fordítva mehet, hogy még egy srácot bevonunk. Erre kikelt magából, hogy hogyan képzelem, én már nem is szeretem őt. Mondtam neki, ő is viccelődött a másik lánnyal én reagáltam. De ahogy ő sem, én sem bánnám. Mondtam neki, igaz hogy kiváncsi vagyok milyen lehet másik fiúval. És mivel sose csalnám őt meg, csak így jöhet szóba. De hogy az ki van zárva. Rákérdeztem hogy miért, zavarná hogy más van velem vagy undorodik a másik férfitól. Azt mondja ő úgyse érne hozzá a másik férfihoz, de hogy csak ő lehet velem és senki más.

Teljesen megértem, rossz lenne nekem is látni ha ég másik lánnyal lenne. Viszont én fordított esetben lehet belemennék, hogy kipróbálja, és akkor talán nem lesz többet annyira kiváncsi, hanem letudhatja ezt is.

Mi a véleményetek erről? Tudom hogy jönnek majd a “hagyd el, később úgyis megcsalod” kommentek. Nem fogom se elhagyni, se megcsalni. Ha nem akar ilyesmit megértem és tiszteletben tartom, továbblépünk es nekem marad a fantázia.

Ti hogy lépnétek ilyen helyzetben? Engednétek a párotoknak?

Csúnyán osszevesztunk emiatt, de már azóta rendeződött a hangulat.

22L

2019. szept. 10. 22:14
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
93%

Egy párkapcsolat- a szex része is- két emberről szól.

Semmi keresnivalója benne harmadiknak.

2019. szept. 10. 22:18
 2/22 anonim ***** válasza:
85%
Mármint mibe mennél bele fordított esetben, hogy egy lánnyal legyél?
2019. szept. 10. 22:18
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Mit kell engedni a párodnak,hogy más lánnyal legyél?
2019. szept. 10. 22:22
 4/22 anonim ***** válasza:
29%
Én engedném. Végig is nézném, illetve beszállnék, 3-mas szex lenne belőle.
2019. szept. 10. 22:23
 5/22 A kérdező kommentje:

Lánnyal nem akarok lenni. Egy harmadik tagot bevonni, aki férfi.

Bocsi ha félreérthető volt.

2019. szept. 10. 22:27
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem hagynám a páromnak
2019. szept. 10. 22:42
 7/22 anonim ***** válasza:
34%
“Ha nem akar ilyesmit megértem és tiszteletben tartom”, elmondta hogy nem akarja és azt is miért. Ehhez képest kiirtad ezt a kérdést. Undorítóan viselkedsz és önző akit csinalsz
2019. szept. 10. 22:42
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha lenne szerelmem én se akarnàm hogy màs férfival legyen. De lànyal se még a ha azt mondanà lehet hàrmas egy màsik lànyal az se érdekelne.
2019. szept. 10. 22:56
 9/22 anonim ***** válasza:
0%
Simán. A kukkold meg hármastöcsök jó. Igaz mostanában nem annyira megy itt a propaganda róla, de nyílt cekcujalitás van he. Vágyakat meg kell élni. Lol.
2019. szept. 10. 23:23
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem közös sírhelyben még ne gondolkozzatok, de lehet érdemes még a lakással is várni egy kicsit
2019. szept. 10. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!