Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti ebbe belemennének?
Négy éve az első barátommal vagyok. Nem bánom, mert nagyon szeretem, alig veszekedunk (csak kis hulykesegeken), tervezzük jövőre a közös lakas vásárlást is.
Mivel ő volt az első barátom, mással nem voltam soha rajta kívül. És bevallom, néha egy-két jóképű, helyes fiún megakad a szemem, bár ez szerintem mindenkinek így van. Elfondolkozok vajon mással milyen lehet - pedig a szex tökéletes barátommal, mindig élvezem.
A múltkor viccelődött velem, hogy őt nem zavarná ha egy másik lánnyal látna csokolozni mert felizgatná és majd ő is beszállna. Mondtam neki én személy szerint undorodok egy másik lánnyal való szexuális kapcsolattól, egy csók beleférne, ha azt szeretné de több nem. És felhoztam, hogy de fordítva mehet, hogy még egy srácot bevonunk. Erre kikelt magából, hogy hogyan képzelem, én már nem is szeretem őt. Mondtam neki, ő is viccelődött a másik lánnyal én reagáltam. De ahogy ő sem, én sem bánnám. Mondtam neki, igaz hogy kiváncsi vagyok milyen lehet másik fiúval. És mivel sose csalnám őt meg, csak így jöhet szóba. De hogy az ki van zárva. Rákérdeztem hogy miért, zavarná hogy más van velem vagy undorodik a másik férfitól. Azt mondja ő úgyse érne hozzá a másik férfihoz, de hogy csak ő lehet velem és senki más.
Teljesen megértem, rossz lenne nekem is látni ha ég másik lánnyal lenne. Viszont én fordított esetben lehet belemennék, hogy kipróbálja, és akkor talán nem lesz többet annyira kiváncsi, hanem letudhatja ezt is.
Mi a véleményetek erről? Tudom hogy jönnek majd a “hagyd el, később úgyis megcsalod” kommentek. Nem fogom se elhagyni, se megcsalni. Ha nem akar ilyesmit megértem és tiszteletben tartom, továbblépünk es nekem marad a fantázia.
Ti hogy lépnétek ilyen helyzetben? Engednétek a párotoknak?
Csúnyán osszevesztunk emiatt, de már azóta rendeződött a hangulat.
22L
Egy párkapcsolat- a szex része is- két emberről szól.
Semmi keresnivalója benne harmadiknak.
Lánnyal nem akarok lenni. Egy harmadik tagot bevonni, aki férfi.
Bocsi ha félreérthető volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!