Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rendes dolog, hogy ennyire a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendes dolog, hogy ennyire a hatalmába kerít ha beindulok? N20+

Figyelt kérdés
Igazából gyermekkoromban sem nagyon tudtam magam visszafogni, már óvodában is alvás alatt sokszor rám szóltak, hogy ne játsszak magammal. Nyilvan ma már nyilvános helyen nem csinálom, de :úgy érzem, nagyon elgyengülök, libabőrös leszek, piros az arcom... És hát páran meg is lepődtek már, hogy mennyire nedves odalent. Szex közben pedig néha előfordul, főleg elvezeskor, hogy kicsit à nyálam is folyik,ez annyira ciki :D Mennyire kellene tudni befolyásolni ezt? Alapvetően egyébként elég könnyen felizgulok, persze nem mindegy, kire.
2019. szept. 10. 21:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én oda lennék egy ilyen csajért. Imádom ha a csaj szereti a fszt és ezt ki is mutatja. Szerintem teljesen jól működsz. :) Viszont kíváncsi lettem h milyen ember lehetsz. Ha emellé még aranyos lény is vagy akkor beléd esnék. :D

32F

2019. szept. 11. 12:35
 12/13 anonim ***** válasza:
82%

Ohh micsoda kérdés. Megnyugtatlak hogy te vagy a Férfiak álma! A pasik egyenesen megőrülnek ha egy nő ilyen,minden tekintetben. Legyél magadra büszke,az égvilágon semmi gond nincs veled! Egy izig vérig igazi Nő vagy!

Na meg ez az orgazmusus nyálfolyás...na neee.Erekcióm lett mikor olvastam.. :)

2020. máj. 1. 17:55
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Volt már valaha olyan partnered, aki ezt nehezményezte?

Szerintem ez baromi szexi s izgató, amit leírtál. S ahogy más is írta más szóval, az ember a fél karját odaadná egy ilyen hölgyért. :)

2021. dec. 17. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!