Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova tűntek az anyagilag támogatható nők?
Ti aztán marhára tudjátok, hogy én milyen vagyok, meg ő milyen és mit csinál meg mit nem. Harmadik éve ismerem, megbízom benne.
A kérdés meg az volt hová tűntek a támogatható lányok. Nem tűntek sehová, voltak is, lesznek is, csak válogatnak mert megtehetik. Ha van aki egyedül kifizet neki egy ötöst havonta, nem fog szórakozni ilyen nyomikkal akik 20-30 ezerért is hisztiznek. Nekem így is megéri, van egy dögös harmincas feleségem és egy szexi húszéves szeretőm. Persze, penzbe kerül. Na és? Aki sajnálja rá, annak marad a kis keze... ;)
Basszus havi 500-ért még én is vállalnám veled! Ne magadból indulj ki, mert nem mindenki keres annyit hogy havi 500-at lazán ki tud dobni csajra... Mellesleg havi 500-ért egy rakás nőt megkaphatsz mert szerintem a 80%-uk bevállalná ennyiért. Ha 50-60 per alkalmat kérnek akkor inkább prostizok. Azok közt is rengeteg a fullos 20-30-ért...
35F
"Egy pasi miért nem kap szexuális ajánlatokat?"---haveromnak havi 400e-et fizetett egy nő, mikor megláttam a csajt nagyon elcsodálkoztam rajta 10/10-es volt és 22 éves.
A palija pénzelte, ház, kocsi, ruhák, stb. ő meg ebből a pénzből tartott kandúrt magának, szerintem 1000-ből 999 férfi ingyen is bevállalta volna a csajszit, de még Balázska is áttért volna a fiúkról a nőkre, ha ilyen lehetőséget kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!