Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova tűntek az anyagilag támogatható nők?
Figyelt kérdés
tavaly még csomó nő volt aki 10-20 ezerért vállalt ezt-azt,most meg alig találok,aki meg van az is brutális összegeket ír,pedig nem modellekről van szó :)2019. szept. 10. 15:40
1/39 anonim válasza:
Ugyan ezt vettem észre.
Azt írja nekem 100 lepedő!
Mondom normális vagy?
600 lepedő egy nálad 1000x szebb nő kínából, és még csak vissza sem pofázik!
2/39 A kérdező kommentje:
azt vettem észre,hogy még vidéken vannak normálisak,de én Pestit keresek,de itt tényleg brutális ami megy,akiket találok azokról is kiderül,hogy rosszlányokon is fent vannak! nincs 1 szingli vagy elhanyagolt nő,pedig semmi beteges dolgom nincs.
2019. szept. 10. 15:45
3/39 anonim válasza:
Volt egy egyetemrejáró csajszi, csak kis zsebpénz kellett neki (nem volt profi).
Erotikus masszázsra jártam hozzá, de amikor kiejtette a száján, hogy már csak mennyiért vállalja, azt hittem viccel.
4/39 anonim válasza:
Hol lehet ilyen lányokat találni, mert én is támogatnék "diáklányokat" rendszeresen, vagy bárkit.
5/39 anonim válasza:
Nekem is kellene ilyen kapcsolatba hölgy, de úgy látszik ez a szektor jobban drágult mint az ingatlanpiac... :(
Addig pedig várunk, hátha zuhannak az árak :)
F
6/39 anonim válasza:
Én is pesti vagyok, tényleg gáz.
Figyi, ez azt jelenti, ghogy mindenki jól él :)
7/39 anonim válasza:
Amióta van a puncs, felment az áruk. Meg most ne viccelj már, 10-20 ezer forint? Egy buta, koszos, ronda útszéli kerül annyiba. Egy értelmes, csinos, ápolt egyetemista lányt igenis meg kell fizetni. Ha neked nem megy, akkor majd talál mást, ne izgulj.
8/39 A kérdező kommentje:
Ja és vannak ilyen hirdetések persze kép nélkül és írják,hogy küldjünk bemutatkozó levelet képekkel+ telefonszámot,hát biztos egy névtelen,képtelen embernek fogok elküldeni mindent ez a dolog a diszkrécióról szól.
2019. szept. 10. 15:49
9/39 anonim válasza:
Túl nagy a kereslet.. igazából teljesen felborult a nemek értéke, a nők már sokkal többet érnek mint a férfiak. Könnyű életet élnek, korlátlan mennyiségű szexhez jutnak.. és még panaszkodnak havi 1 menstruációért, botrány.
10/39 A kérdező kommentje:
persze egy 10/10-es egyetemista lány más kategória nem is arra értettem ezt az összeget,meg puncs is régóta van mégis tavaly/fél éve még több nőt is találtam. de már nincs 1 duci milf,vagy egy csúnyácska lány se. rosszlányokon 15-20 ezret kér egy bomba csaj,ha még rosszabbul is néz ki,de nem hivatásos,akkor is fizetnék neki többet,de sehol se látok 1 ilyen nőt se,ráírogatni meg nem lehet csak úgy bárkire :D
2019. szept. 10. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!