Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak mennyire számít az, hogy milyen a lány melle?
Figyelt kérdés
Sajnos nincsen szép mellem (lóg, formálatlan, nagy mellbimbó) és emiatt nagyon gátlásos vagyok. A testem többi részével nincs bajom de ha a melltartó ak le kell kerülnie kiráz a hideg és iszonyatosan szégyenlem.2019. szept. 9. 07:16
11/14 anonim válasza:
Én pl a lógós mellekre bukom, nem tudom miért... :D A nagy mellbimbó meg örök kedvenc, imádok velük játszani. Persze nem mintha ez alapján választanék, de nekem az ideál ebből a szempontból nagyon hasonló.
12/14 anonim válasza:
Ahogy a válaszokból is láthatod, kinek a pap, kinek a papné. Van olyan pasi akinek fontos, mást meg nem érdekel, közömbös, sokkal fontosabb neki a partnere más "része", avagy az egyénisége, de leginkább hogy mennyire odaadó, milyen vele az ágyban.
13/14 anonim válasza:
Ha szenvedélyes vagy és jó fej vagy, nem számít egyáltalán.
Voltam már olyan nővel, kinek minden porcikája mérnökileg volt megtervezve, aztán szex közben ilyen katatón állapotban feküdt.
A személyiség, szenvedélyesség a legfontosabb, az hogy nem lehet minden tökéletes az emberen, természetes ráadásul másodlagos.
40f
14/14 anonim válasza:
A pasik 90%-nak a fenék a fontos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!