Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok/fiuk Van aki ilyenkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok/fiuk Van aki ilyenkor még hiányának köszönhető magáhoznyúl ki maszti bármi?

Figyelt kérdés
.
2019. szept. 9. 00:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen
2019. szept. 9. 00:49
 2/10 anonim ***** válasza:
persze
2019. szept. 9. 00:50
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen mert nem bírok aludni
2019. szept. 9. 00:56
 4/10 anonim ***** válasza:

Fogok majd, igen :P

30f

2019. szept. 9. 01:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Van - de nem a "hiány" miatt nyúl valaki magához, hanem mert kívánja, csak nincs ott mellette partner.
2019. szept. 9. 01:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Most nem azért, de ez milyen kérdés? :D aki nem aszexuális, vagy hasonló, az mind magáhoznyúl, akár fiú, akár lány. Csak a lányokról nem annyira köztudott, mivel nem dicsekszenek vele. Most, hogy milyen rendszerességgel, vagy reggel, este, az már személyfüggő, vagy inkább attól függ ki mikor kíván rá. Én is szokatm alvás előtt, ha nem is épp minden nap :P

25L

2019. szept. 9. 02:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Inkább nyelvtan órára menj.
2019. szept. 9. 06:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Most végeztem L
2019. szept. 9. 06:10
 9/10 anonim ***** válasza:
50%
Lányok chat?
2019. szept. 9. 17:45
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
6-os vagyok. Hihetetlen, hogy egy ilyen válasz egy lánytól mennyi privát üzenettel jár :'DD pedig amint már mondtam, a nők szerintem egy 80%-a él ilyesmivel, még akiket nem is tartotok vonzónak, vagy ha nyilvánosan nem is vállalják fel :D de tényleg hihetetlen hogy egy ilyen kijelentéstől hogy beindul a sok 100 kanos pasi, csak úgy röpködnek a privátok (amikre úgysem írok) xd
2019. szept. 9. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!