Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mi lehet annak a magyarázata, hogy nő létemre piszkosul izgat, milyen érzés lehet megdugni egy férfit? Evolúciós zsákutca volnék? (26/L)
Sőt, továbbmegyek. A "sima, hagyományos" szex engem az esetek zömében abszolúte hidegen hagy, jó, ha havi 1-2 alkalommal kívánom meg. Viszont rendszeresen fantáziálok arról, hogy nekem tetsző férfiakat teszek magamévá felcsatolhatóssal, kikötözöm őket és saját kényem-kedvem szerint játszom velük. Izgat az adott férfi kiszolgáltatottsága.
Ugyanakkor nehezíti a dolgomat, hogy nagyon válogatós vagyok és csak akkor érzek szexuális vágyat egy adott személy iránt, ha már-már bálványként tekintek rá és/vagy megvan a kellő testi-lelki kötődés. Ergo, gyakorlatilag kizárt, hogy párkapcsolaton kívül belemennék ilyesmibe.
Olyannyira ritkán vágyom viszont a szexre (mármint arra a részére, hogy fizikálisan belém hatoljanak), hogy néha megfordul a fejemben, hogy aszexuális vagyok, esetleg demiszexuális, aztán rendre rá kell jöjjek, hogy, mint említettem, szimplán a hagyományos szex az, ami nem érdekel, viszont rendszeresen bizsergető vágyat érzek, ha arra gondolok, hogy keményen megdugok egy számomra vonzó férfit és/vagy uralkodom felette.
Ami talán még furcsább, hogy még azt is simán képes lennék végignézni és élvezni, ahogy a páromat egy másik férfi dominálja.
Jóllehet, a nők evolúciós szempontból inkább alárendeltnek vannak "programozva". Én viszont szexuális szempontól úgy érzem magam, mintha egy meleg férfi lelkét női testbe zárták volna. Tudom, furán hangzik, de talán így tudom leginkább körülírni a bennem kavargó érzéseket. Szó sincs róla, hogy az életben férfiasan viselkednék, vagy öltözködnék, de, ha szexre kerül a sor, valahogy nem érzem nőnek magam és talán nem is szeretném.
Miért vagyok ilyen furcsán bekötve?
Szia!
Könnyű azonosulni veled. Elolvastam a hosszú kérdésedet és a hozzászólásaidat is, furcsa, de hasonlóan vagyok én is magammal. Csak én a fiú oldalon állok. :)
Sokat gondolkodtam már én is ezeken a dolgokon, és az egyik hozzászóló szerintem jól írja a kíváncsiságot, de azért ez nem minden, legalábbis nálam nem, mert valahogy a szexualitással én is így vagyok, holott megpróbáltam barátnővel milyen férfiként szexelni, de semmi izgalmasat nem éreztem benne, mindig az indított be, hogy a szex és együttlét részében én vagyok az, akivel "nőként" bánnak, mármint a hagyományos női szerepre gondolok. :) Az élet többi részén egyébként teljesen jól érzem magamat férfiként, és még azt sem mondhatnám, hogy biszexuális lennék, mert a férfiakhoz nem vonzódom, ugyanakkor a szexualitásom mégis ilyen "selejtes".
Gondolom ezzel nem nyugtatlak majd meg, de hiába töprengek ezen, sajnos nem jutottam sehová :D csak oda, hogy rosszul vagyok bekötve:)
Mindenesetre megnyugtat, hogy más is van, aki hozzám hasonló.
Ha szeretnél erről beszélni, akkor írj nyugodtan.
Én ugyanilyen vagyok csak fordítva.
Férfiként élek, nézek ki, ezen nem is változtatnék, de az ágyban lennék én a "nő", bár a szex erejáig még az is izgatna, ha női ruci smink lenne rajtam, teljes szerpcsere, de csak a szex végéig.
Többször ismerkedtem pasikkal, hogy akkor végre kipróbálom a női oldalt, de nem vonzanak a pasik, úgyhogy kapcsolatban nem tudnék velük lenni, azt csak nővel.
De a nők nők akarnak lenni az ágyban is, ilyet mint Te nem is hittem, hogy létezik, így nem is kerestem, próbáltam magam rávenni a pasikra, de valahogy képcserénél meglátom a másikat és nem vonz, maga a @-a igen és tudnék is szexelni pasival, de ismeretlenekkel meg nem szeretek szexelni, kapcsolatot meg nem tudnék elképzelni, így sakk matt, maradt a vibrátor, meg a mű@, azokkal rendszeresen játszom.
És szeretem az alárendelt szerepet az ágyban, amit megint csak a nők szeretnek általában, így még domináns nőt nem nagyon találtam.
Nekem álmom lenne egy ilyen kapcsolat, normális hétköznapi párként élni a mindennapokat minden szempontból, de aztán este kattan a zár a hálószoba ajtón és szerepcsere, kikötöznek és kedvükre használnak az is vágyam, de nővel az is menne, hogy bevegyünk egy plusz 1 pasit, akivel szexelnem kell a női oldalon vagy akár még sz*pom a pasit, ő felcsatolhatóssal d*g... de ezek is szerintem az alárendelt vágyaim miatt vannak.
31/F
En meg pont ilyen nőre vágyom
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!