Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mivel lepjem meg este a páromat?
Figyelt kérdés
Sajnos kifogytam az ötletekből.Én férfi vagyok.Köszönöm a normális válaszokat.2019. szept. 7. 12:56
2/11 anonim válasza:
Vegyel valami jatekot amit kiprobalhattok egyutt/ csinalj egy habfurdot neki gyertyakkal stb/ vegyel neki egy szexi bugyit amit szivesen latnal rajta este/ szerezz be valami ferfiaknak valo jelmezt mondjuk rendor stb/ vagy fozz vacsit egy szal konyhakotenyben es azzal vard otthon
Nekem ezek tuti bejonnenek es meghalalnam este az igyekezetet;)
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm 3-as végre egy értelmes válasz
2019. szept. 7. 13:13
4/11 anonim válasza:
Kiegészítve a fentieket: főzz helyette egy finom vacsorát!
5/11 anonim válasza:
kedvenc barkácskészlet,rekesz sör hűtve,rendelj finom kaját,ha ezek nem jönnek be,jöhet a szerepjáték.öltözz kicsit ku rvásabban,s mielőtt hozzád látna kérd el a lét előre :D vagy lenyomsz egy jó kis sztriptízt.a lényeg, szakadj el megszokottól!
6/11 Liz* válasza:
Ne csak a kérdést olvasd el, ő férfi ...
Nekem is nagyon jól esne egy finom vacsi, utána egy forró fürdő. Értékelni fogja, az igyekezeted. Szerencsés nő.:)
7/11 anonim válasza:
A legjobb ajándék amikor látja a Nő, hogy figyelsz rá, megpróbálod kitalálni a gondolatait. Rendelhetsz ételt/italt, főzhetsz neki (amit szeret), de a virág, egy kedves ajándék, a kellemes hangulat nagyon sok nő számára vonzó. Sok sikert és érezzétek jól magatokat!
8/11 anonim válasza:
ezt benéztem! vidd el egy hangulatos étterembe,de ne légy sóher,a puccosabb közül válassz! ha ez nem jó,végezd el az összes házimunkát,főzz te magad,és amit az elején ajánlottak,fürdő,masszázs stb.
9/11 anonim válasza:
Koszi annak aki lepontozta a tok normalis segitokesz valaszomat ami majdnem az egyetlen hasznalhato valasz az osszes kozul:))) #2
10/11 anonim válasza:
fene se érti mire jó lehúzni más véleményét.oké,nem értünk egyet,de elég lenne ha a kérdező pontozna le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!