Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mivel lepjem meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mivel lepjem meg este a páromat?

Figyelt kérdés
Sajnos kifogytam az ötletekből.Én férfi vagyok.Köszönöm a normális válaszokat.
2019. szept. 7. 12:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
18%
Velem.
2019. szept. 7. 13:01
 2/11 anonim ***** válasza:
70%

Vegyel valami jatekot amit kiprobalhattok egyutt/ csinalj egy habfurdot neki gyertyakkal stb/ vegyel neki egy szexi bugyit amit szivesen latnal rajta este/ szerezz be valami ferfiaknak valo jelmezt mondjuk rendor stb/ vagy fozz vacsit egy szal konyhakotenyben es azzal vard otthon

Nekem ezek tuti bejonnenek es meghalalnam este az igyekezetet;)

2019. szept. 7. 13:12
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm 3-as végre egy értelmes válasz
2019. szept. 7. 13:13
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Kiegészítve a fentieket: főzz helyette egy finom vacsorát!
2019. szept. 7. 13:28
 5/11 anonim ***** válasza:
28%
kedvenc barkácskészlet,rekesz sör hűtve,rendelj finom kaját,ha ezek nem jönnek be,jöhet a szerepjáték.öltözz kicsit ku rvásabban,s mielőtt hozzád látna kérd el a lét előre :D vagy lenyomsz egy jó kis sztriptízt.a lényeg, szakadj el megszokottól!
2019. szept. 7. 14:23
 6/11 Liz* ***** válasza:
100%

Ne csak a kérdést olvasd el, ő férfi ...

Nekem is nagyon jól esne egy finom vacsi, utána egy forró fürdő. Értékelni fogja, az igyekezeted. Szerencsés nő.:)

2019. szept. 7. 14:40
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb ajándék amikor látja a Nő, hogy figyelsz rá, megpróbálod kitalálni a gondolatait. Rendelhetsz ételt/italt, főzhetsz neki (amit szeret), de a virág, egy kedves ajándék, a kellemes hangulat nagyon sok nő számára vonzó. Sok sikert és érezzétek jól magatokat!
2019. szept. 7. 15:10
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
ezt benéztem! vidd el egy hangulatos étterembe,de ne légy sóher,a puccosabb közül válassz! ha ez nem jó,végezd el az összes házimunkát,főzz te magad,és amit az elején ajánlottak,fürdő,masszázs stb.
2019. szept. 7. 15:52
 9/11 anonim ***** válasza:
60%
Koszi annak aki lepontozta a tok normalis segitokesz valaszomat ami majdnem az egyetlen hasznalhato valasz az osszes kozul:))) #2
2019. szept. 7. 16:00
 10/11 anonim ***** válasza:
50%
fene se érti mire jó lehúzni más véleményét.oké,nem értünk egyet,de elég lenne ha a kérdező pontozna le
2019. szept. 7. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!