Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi akinek a mellkasán nincs szőr? Nem érzi emiatt magát nőiesnek?
OMG, te strandon ismerkedsz vagy mi? Honnan a fenéből tudja a csaj, hogy szőrös vagy sem? Én vékony vagyok, szőr alig van rajta, azt is szedem. Nincs problémám se csajok terén és se magammal. Nem érzem nőiesnek. Azt érezném cikinek, ha a háj lötyögne rajtam, főleg akkor, ha nagyobb lenne a mellem, mint egy lánynak.
Mondjuk én már a lábamon is szőrtelenítek bizonyos időközönként. Volt aki mondta, hogy túl szőrös, van akinek szőrtelenül nem tetszik, engem zavart, így leszedtem. Eleinte fura volt, de jobban érzem magam. Hátrányt megint nem tapasztalok, nem érzem magam se nőiesnek, ne melegnek.
Ne keress kifogást, hogy amiatt nincs barátnőd mert vékony vagy, főleg amiatt, mert szörtelen. Vegyél fel egy pólót és hosszú nadrágot és rögtön szűkítetted a probléma forrását.
Az a pattanás a nyakadon, gondolkozásmódod, és mondjuk stilusod is lehet probléma. Nem olyan dolgokban kell keresni a probléma forrását, ami ismerkedésnél nem is látszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!