Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! A szőrös vagy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! A szőrös vagy a szőrtelen pasik tetszenek inkább nektek?

Figyelt kérdés

2019. jún. 19. 13:57
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Normál szőrös. Egyik véglet se tetszik.
2019. jún. 19. 13:58
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
A pasi melyik részéről van szó?
2019. jún. 19. 14:02
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Ne legyen se esőerdő, az gusztustalan, de ne is legyen kopasz, az kisfiús. Legyen, de ne sok
2019. jún. 19. 14:06
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Nincs bajom a szőrrel, amíg emberszabású. Amúgy nem értem miért probléma a pasiknak a szőrtelwnítés?? Bezzeg tőlünk mindenhol elvárják.
2019. jún. 19. 14:07
 5/9 anonim ***** válasza:
59%
Arcon borosta, mellkas, és nemi szerv szőrtelen, kéz és láb szőrös.
2019. jún. 19. 14:22
 6/9 anonim ***** válasza:
77%
Nekem bejön a szőr.
2019. jún. 19. 14:25
 7/9 1112 ***** válasza:
58%
Szőrös, egyértelműen! A csupasz kinézetűek engem sajnos taszítanak. Az arcszőrzet az az, ami mindegy; kinek mi áll jól; lehet, hogy valakinek mindenhogy jól áll; de valakinek meg egyféle képpen. Egy túlszőrös hátat pl ha nagyon szeretem az illetőt, elfogadok. Csupasz mellkast pedig csak akkor ha ilyen túlszőrös volt, és már nagyon zavarta, vagy ha valami vizes sportot űz az illető. :) A hónaljszőr is maradhat, meg a lábszőr is; karszőr pedig lehetőleg mindenképpen maradjon. De a lábszőrnél viszont nem okoz problémát, ha beleritkít; de az se szükséges. Lábaközött csupasz lehetőleg ne legyen, mert az számomra nagyon taszít. Lehet "bozót" is, meg rövidre nyírt is; csak csupasz ne legyen.
2019. jún. 19. 14:36
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó téged klónozni kell. :D
2019. jún. 19. 19:35
 9/9 anonim ***** válasza:
90%
Nekem a rövidre nyírt tetszik a legjobban
2019. jún. 20. 06:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!