Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Egy nő mikortól számít kövérnek?
Figyelt kérdés
Linkeljetek képet is :D2019. szept. 6. 15:21
11/22 anonim válasza:
Nálam egy szabály van... Amit nem bírok el, azt nem viszem haza. :D
12/22 anonim válasza:
Elvileg 28-as BMI felett, de nagyon sok függ az arányoktól, megjelenéstől is. Salma Hayek nem mondható nádszálkarcsúnak, de mégis igen kevés férfi zavarná ki az ágyából.
13/22 A kérdező kommentje:
#10 akkor én kövér vagyok :D
Köszi a válaszokat, zöld kéz ment mindenkinek, de látom valaki végig lepontozott mindenkit mielőtt ideértem volna :D
2019. szept. 7. 08:42
14/22 anonim válasza:
Amikor felesleges zsír van rajta, ami előnytelen formába hozza az alakját.
15/22 anonim válasza:
Jessica Biel BMI indexe szerintem 28 felett van, de ő izmos, s a BMI index ezt nem veszi figyelembe
16/22 anonim válasza:
Magasság-100 az lenne az ideális kilóban..namost ha ehhez az értékhez hozzáadunk 20-at, az a határ nekem
17/22 anonim válasza:
Ha a hasa miatt kintebb áll a pólója mint a melle. Az már túlsúly nálam. S elég jó mérőszám, próbáljátok ki.
42f
18/22 anonim válasza:
Kép nélkül nem meghatározható a határvonal. Ashley Graham pl nem kövér de egyedi eset.
19/22 Iphon2020 válasza:
Kövér az aki nálam nehezebb: 68 kiló
20/22 anonim válasza:
#17. Nem túl jó mérce a tiéd. Azt ne felejtsd el, hogy a zsír mellre is rakódik. Én 90 kiló körül vagyok, nyilvánvalóan elhízott, csak a legtöbb csípőre meg combra megy, és a mellemet előbbi üti az ajtó, mint a hasam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!