Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnak emberek szinte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnak emberek szinte idegenként szexelni egymással?

Figyelt kérdés
Azért mégis csak fontos, hogy jobban ismerjem, mielőtt ágyba bújok vele.
2019. szept. 6. 07:45
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
83%

#20 Az, hogy mennyire fanatikusan kezeled ezt a helyzetet. Meg hogy bírálsz másokat az miatt, mert szeretnek érzelem nélkül szexelni, és azt hiszed mindenkinek olyannak kellene lennie, mint amilyen te vagy, mert te vagy a tökély :D

Elárulom nem vagy, számolni sem tudsz a 99%-os benyögésed után. Ha 99%-ban a férfiakra lenne jellemző a csak szex, akkor nem találnának partnert eleve erre a "tevékenységre". Illetve a nők sem találnának hosszú távra kapcsolatot, mert ugye a férfiak 99% csak dugni megy :D Eszme futtatásod és a véleményed is egy nagy nulla.

2019. szept. 6. 11:13
 22/28 anonim ***** válasza:
4%

Jajj, te okos . Találnak rá, mert a nők is éheznek a szexre, de míg egy ferfi csak szexet akar, egy nő óhatatlanul is kötődni kezd. Én pedig nem vagyok tökély, csak unom ezt a nagy kamu szöveget , hogy elég a vonzalom is, plusz hogy a szexet így degradáljuk d.ugásra.

De látom nagyon a kislábujjadra léptem. Sorry :)))

2019. szept. 6. 11:23
 23/28 anonim ***** válasza:
15%

#22 Dehogy léptél, csak nevetek rajtad, miattam ne aggódj :)

Felröhögtem amikor megláttam a szentbeszédedet, mondom ez is jól elvan az álomvilágában. Jó álmodozást királylány:)

2019. szept. 6. 11:29
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, ha valakivel csak egyéjszakáznék is, ott azért van valami rokonszenv, ha nem is mély ismeretség. Az olyat nem értem, aki a másik természetét ótvarnak tartja, de mégis lefeküdne vele, mert egy kicsit is csinosan néz ki. Vagy aki tudja, hogy a másik érdekből adná oda magát, ezért nem tudnék soha prostizni sem.
2019. szept. 6. 11:41
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
nekem, férfiként sem ment ez soha. most nem azt mondom hogy szerelem kell hogy szexelni tudjak, de azért valami kis ismerkedés, beszélgetés azért kell. voltam már úgy nővel, akivel látásból ismertük egymást és köszönő viszonyban voltunk, hogy egyszer csak megkérdeztem tőle, dugunk? ő meg vissza kérdezett, most? mondtam neki aha és meg is tettük gyorsan, de pl ez nekem nem volt jó, utána már nem is kellett a csajszi. én is szeretem megismerni egy kicsit legalább.
2019. szept. 6. 16:17
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Meglátni,és megkívánni kölcsönösen egymást , az első összepillantás után.
2020. máj. 15. 07:26
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy írod "szinte idegenként", tehát nem totál idegenként. Találkozunk 1-2X, még nem ismerem, tehát valahol majdnem idegen, de vonzódunk egymáshoz.Vagy azt látom,hogy ebből hosszabb távú kapcsolat is lehet, aminek egyik alappillére a jó szex, vagy azt,hogy ugyan más személyiségek vagyunk, de szexuálisan vonzódunk egymáshoz, tehát "nem engedem el" az alkalmat mert ilyen azért ritkán van.

Hozzáteszem: esetemben egyszer volt ilyen,és nem vagyok fiatal, tehát tényleg ritkán...

2020. máj. 15. 10:36
 28/28 anonim ***** válasza:
76%

Nem érdekel a másik személyisége ha csak sexelni akarok.

Legyen csini és kész ennyire vágyok. Nem érdekel,hogy mennyire aranyos,jófej stb.

2020. okt. 18. 01:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!