Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szoktatok videochaten meztelenkedni, maszturbálni idegen pasik előtt?
Nem.
Csak olyan pasival akit már ismerek
Gyenge próbálkozás:D...aki szeret az se fogja kiírni, nem szeretünk 20.000 privátot kapni arctalan kanos lúterektől.
Nem szoktam egyébként, ezt csak kapcsolatban csinálnám, de szerencsémre az eddigi partnereim mindig elérhető közelségben voltak, szóval nem kellett.
19L
Mert "szia, akarod látni a farkam?" stílusú üzeneteket kap. Aki szeret szexchatelni (nő), az se bárkivel teszi, külső tulajdonságokhoz és szellemi színvonalhoz mérten teszi, itóbbival
l (a privát üzeneteim alapján mondom) tudható hogy nem sok pasi rendelkezik itt.
És egyik nő sem akar bunkó, trágár, "nézdmegaf#szom" stílusú üzeneteket kapni...na ezétt nem írják:)
Ezeket értem en is persze, csak nekem az a tapasztalatom ezen a téren, hogy azért jó pár lány főleg külföldön, akik az erre használható oldalakon / chatroulette, omegle, dirtyroulette, chathub / egész bevállalósak, benne vannak meztelenkedésben, masztizásban meg minden.. engem kifejezetten magyar lányok érdekelnéekezzel kapcsolatban.
Ja és mielőtt jönnének a fujjogó kommentek, tenyleg voltak közülük szamomra nem bejövős lányok, de voltak baromi szép es csinos csajok is, akik igaziak voltak. Egy lanynak kifejezetten beleszerettem a mosolyába :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!