Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire gyakori jelenség?
Bocsi mindenkitől a közönséges kérdésért, De kìváncsi vagyok mennyire gyakori hogy a gyerek(majdnem felnőtt) hìmtagja nagyobb mint az apjáé?
N
Akkor én kivétel vagyok.
12cm minusz van apámmal szemben.
Ezért nyilván a kukac is kisebb.
Apám 177 cm magas volt fiatalon, majd összement 173-4 centire. Ebből 1-2 centi a nagy súlyok emelgetésétől és megint ennyi műtétek miatt, már a magasság estés tekintetében. Én 180 voltam és 178-ra mentem össze. Bátyám 177 volt szintén és ő 175 most. Nekem kb 18cm apámnak 0,5-1centivel lehetett kisebb. Bátyámnak 1,5 centivel kisebb.
Bár ez az egész csak egy adat, mert kismillió dolog határozza ezt meg és csak részben a genetika. De az egy eszement baromság, hogy anyai ágon öröklődik. A genetikai részét mind a két szülőtől örökölhetjük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!