Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ha lehetne egy kivánságotok, hogy egy valami változzon meg a testeteken, mi lenne az?
Figyelt kérdés
2019. szept. 5. 22:12
1/14 anonim válasza:
A mellem.
Nekem túl nagy, szeretnék egy kicsivel kisebbez.
(80B)
2/14 anonim válasza:
Szerintem mindenki úgy szép ahogy van 😌 legalább is magamról így gondolom
3/14 A kérdező kommentje:
Akkor 2. hozzászóló:
te nem szőrtelenítesz, nem fested a hajad, a körmöd, stb. mert minden úgy jó ahogy van ? :) Én akár ilyenekre is gondolok, hogy mondjuk ne kelljen többet lábat szőrteleníteni :D
2019. szept. 5. 22:16
4/14 anonim válasza:
Maradjak még száz évig pontosan ilyen mint most!!! ;)
5/14 anonim válasza:
Soha többet ne kelljen szőrtelenítenem. Csak a fejemen nőjön ször (haj, szempilla, szemöldök).
6/14 anonim válasza:
•Magasságom, -10cm-vel lehetnék kisebb.
•Szőrzet, tényleg jó lenne ha nem lenne egyes részeken
•Mell, nem bànnám ha formásabb és nagyobb lenne.
Talàn ezek azok, amiket vàltoztatnék, ha lehetne.
7/14 A kérdező kommentje:
Egy kivánságról volt szó :) Mi az ami leginkább ?
2019. szept. 5. 22:41
8/14 anonim válasza:
De szőrtelenítek? De nem festem a hajam meg a körmöm
10/14 anonim válasza:
A vádlim: lehetne karcsúbb, nőiesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!