Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez konkrétan nemi erőszak?
Figyelt kérdés
No alszik es arra ebred, hogy a párja konkrétan bele erőszakolja a farkat.
A no azt mondja ne es húzódik el,de a ferfi folytatja es szorítja magahoz a nőt.
Megtortenik az aktus.
Reggel bocsanatot kér, de o nagyon bevolt indulva.
Semmi bajom a spontan ejszakai szexel, de nem ilyen formában.
2019. szept. 5. 20:13
1/18 anonim válasza:
Ha a no ellenkezik akkor igen.
2/18 anonim válasza:
Egyértelműen az, csak ugye, ezt valahogy bizonyítani is tudni kell.
3/18 anonim válasza:
NEM!
A PÁRJA, csak határozott volt, ENNYI!
Jó hogy fel nem jelenti a nyomorultat.
4/18 anonim válasza:
Elvileg igen, jogilag viszont szinte lehetetlen bizonyítani (úgy értem, perelni és megnyerni).
5/18 anonim válasza:
Komolyan...tényleg jobb a prosti.
6/18 anonim válasza:
Ennyi alapján még nem lehet eldönteni.
7/18 A kérdező kommentje:
Nem akarom feljelenteni stb.
Csak nem tudtam eldönteni, mert eddig sosem okozott fájdalmat es nem tudom hova tenni a dolgot
2019. szept. 5. 20:41
8/18 anonim válasza:
Ez nem erőszak, mert csak mondtad, hogy ne, de gyakorlatilag semmit nem tettél azért, hogy ne folytassa. Ha dúlakodás torkollot volna, akkor már igen nemi erőszak, de így hogy a párja vagy egy nem meg egy szimpla elhúzódás még nem nemi erőszak, viszont idegennél már ez is az lenne.
9/18 anonim válasza:
Csak félig erőszak, mert ő akarta, csak a lány nem. (Copyright by Fábri)
Jó pár lehettek... én otthagynám.
10/18 anonim válasza:
Hát ez egy nagyon határeset, mivel elvileg a nő kinyilvánított a szándékát, hogy nem (függetlenül attól, hogy a párja követte el). Bizonyítani viszont nehéz. Ettől még egyenes útja lehet egy kapcsolat megromlásának, vagy éppen a végének mivel azt jelzi a nő számára, hogy a párja pont letojja ő mit gondol, érez és ha úgy akarja akkor erővel is kényszeríti. Na az ilyen típusú emberektől kell gyorsan megszabadulni mielőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!