Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik egy szobában laknak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik egy szobában laknak a testvérükkel, hogyan oldják meg az önkielégítést?

Figyelt kérdés

Pl. egy folyton otthon gépező tesó miatt nappal sem lehet egy kiadósat hokizni, de még éjjel is kockázatos, mert felébredhet. Most mindig járjon ki az ember a wc-re, hogy titokban és gyorsan verje ki?

Ti hogy oldottátok ezt meg?

2019. szept. 4. 16:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%
Azért ez egy 21 és egy 19 éves srác között nem lehet ekkora probléma, hogy ne tudnátok tisztázni és megoldani.
2019. szept. 6. 15:19
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi is egy szobába vagyunk megoldom nem zavar a dolog!
2019. szept. 7. 18:38
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
van hogy együtt
2019. szept. 10. 15:57
 14/19 A kérdező kommentje:
Ti aztán bátrak vagytok, hogy egymás előtt kiveritek. Nálunk a szexualitás soha nem volt téma.
2019. szept. 12. 12:01
 15/19 anonim ***** válasza:

Néha kiverem a tesomnak, ő meg cserébe kinyal, nálunk nem tabuk ezek, szerintünk így erősödik a testvéri kötelék :)

19/l

aug. 18. 16:03
 16/19 anonim ***** válasza:
igazából bárhogy találsz rá helyszínt nem muszáj a szobában ott a fürdőszoba ott a wc, vagy ha alszik, én vertem takaró alatt is ami nem egyszerű nyilván de egyszerűen ki mész és bezárod az ajtót egy fürdőbe vagy bárhol és meg van oldva :)
aug. 18. 17:24
 17/19 A kérdező kommentje:

15: És nem veszik el az intimitás, a varázs?

16: És szexfilmet is nézel közben?

aug. 18. 17:53
 18/19 anonim ***** válasza:
hát ez rég volt már külön szobában vagyok, de néztem annó telefonrol
aug. 18. 17:55
 19/19 anonim ***** válasza:
Zuhany.
aug. 18. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!