Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik egy szobában laknak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik egy szobában laknak a testvérükkel, hogyan oldják meg az önkielégítést?

Figyelt kérdés

Pl. egy folyton otthon gépező tesó miatt nappal sem lehet egy kiadósat hokizni, de még éjjel is kockázatos, mert felébredhet. Most mindig járjon ki az ember a wc-re, hogy titokban és gyorsan verje ki?

Ti hogy oldottátok ezt meg?

2019. szept. 4. 16:22
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%
Wcn, vagy ha egyedül vagyok.
2019. szept. 4. 16:29
 2/19 anonim ***** válasza:
91%
Csináld akkor amikor nincs a tesód otthon - addig marad a WC-e járás/fürdőszoba (de zárd be magad után). Éjjel azért ha egy szobába alszotok akkor ne csináld. Igen nem jó hogy nem lehet bármikor, de gondolj arra, hogy amikor lehet akkor viszont majd annál jobban fog esni :)
2019. szept. 4. 16:35
 3/19 anonim ***** válasza:
30%
Verjétek együtt.
2019. szept. 4. 18:09
 4/19 anonim ***** válasza:
68%

Én is így vagyok vele. De éjjel én simán meg tudom oldani. Nálam még soha nem volt olyan hogy fel ébredtek a tesóim miközben csináltam. Fiúként ezért nem kellett izgulnom.

Te fiú vagy lány vagy?

Aki azt írja hogy csinálják együtt annak biztos hogy soha nem volt hasonló korú tesója vagy nem voltak egy szobába.

2019. szept. 4. 18:45
 5/19 A kérdező kommentje:
21 éves férfi vagyok, van egy öcsém, és állandóan itthon van, nem jár el sehova. Nekem meg nincs barátnőm, így muszáj lenne időnként... értitek, de nem tudom, mit mondhatnék neki. Nem akarom mindig gyorsan kiverni sem a fürdőben, az csak amolyan levezetés, de jó lenne tévén szexfilmre jól érezni magam, szépen lassan stb., de nem lehet, és ez elég idegesítő.
2019. szept. 4. 20:22
 6/19 anonim ***** válasza:
36%
Öcséd hány éves?
2019. szept. 5. 00:21
 7/19 A kérdező kommentje:
19
2019. szept. 5. 14:09
 8/19 anonim ***** válasza:
70%
Amikor ketten vagytok otthon, szülők sehol, akkor dobjatok össze egy prostira és megoldva minden gond... Ha nem egyszerre, akkor egymás után. A másik addig a konyhában elvan. :D :D Öcsédnek is tuti kell... Biztos ő is megoldja amúgy
2019. szept. 5. 16:04
 9/19 anonim ***** válasza:
79%
19 évesen tuti ő is csinálja. Beszéld meg vele, hogy addig legyen máshol.
2019. szept. 5. 23:28
 10/19 anonim ***** válasza:
mi megoldottuk
2019. szept. 6. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!