Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Aki szexel első-második randin, az miért teszi? Aki nem, az miért nem?
Felhőcske nem kell megjátszanod magad!
Mindenki tudja h az új profilod a Szeder Málna. Le sem tagadhatnád, mert ilyen alpáriul csak te tudsz fogalmazni "nő" létedre.
De a kérdésre válaszolva, nem tudok azonnal lefeküdni egy idegen pasival, nekem ahhoz kicsit jobban meg kell ismernem, meg kell bíznom benne és éreznem kell azt h meg fog védeni és nem fog bántani.
Lehet kicsit furi ez így
Nekem volt egy 4 hónapos periódusom, amikor nem biztam meg a férfiakban, mert az exem olyanokat mondott, hogy nem sminkelem magam eléggé, nem öltözök kirívóan, nem festem a hajam stb, stb. Emellett meg nem dolgozott, nem is segített be a házimunkába(pár hónapig együtt laktunk).
Ez a kapcsolat után már nem volt kedvem komoly kapcsolatba lépni és az ismerkedős oldalakon a legtöbb embert csak a szex érdekelte(persze senki se mondta ki). Visszaemlékezve pozitív megerősítések voltak szexuális úton a kalandjaim. Azota megismertem a barátomat, akivel már több mint egy éve együtt vagyunk és már egyáltalán nincs szükségem más valakire.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!