Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szervezzek a menyasszonyomnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szervezzek a menyasszonyomnak leánybúcsút/fiút még esküvő előtt?

Figyelt kérdés

2 hónap múlva házasodunk és elgondolkodtam azon hogy adnék neki egy ilyen utolsó "kimenőt" és beszerveznék neki 1 fiút egy utolsó bulira. Azt még nem döntöttem el hogy vmi profi táncost kéne a barátnőivel együtt, vagy hogy neki egy személyreszóló srácot kéne találni..

Mielőtt bárki nekem állna, köszi de nem kell ellemezni a kapcsolatot és elhiszem hogy van aki szerint idióta vagyok, elsősorban olyanok véleménye érdekelne aki már csinált vagy gondolkodott hasonlóban.

Igazából vmi olyasmire gondolok ami az ilyen amerikai "extrém" Bachelorette partyra gondolok.

Köszi előre is.

29f 25l

#leánybúcsú #buli #strip tease #bevállalós menyasszony
2019. szept. 3. 21:27
 1/9 anonim ***** válasza:
20%
Ha jól néz ki, én bevállalnám. 😅
2019. szept. 3. 21:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd meg a leánybúcsú szervezést a barátnőinek, ebbe a vőlegénynek nagyon nem illik belekotnyeleskednie (mert tényleg nem rá tartozik).
2019. szept. 3. 21:34
 3/9 A kérdező kommentje:
Kösz..:D Azzal nem lesz gond hogy bevállalják az biztos..:D nem az a kérdés.
2019. szept. 3. 21:34
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi! amilyenre én gondolok, olyat nem hinném hogy szerveznének
2019. szept. 3. 21:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért ne legyen teljesen meglepi, ha nem tud róla rosszul is elsülhet...
2019. szept. 3. 21:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Sztem szervezd meg. Bár ilyet ritkán hallani, h a vőlegény szervezi meg az ilyet
2019. szept. 3. 21:54
 7/9 anonim ***** válasza:
90%
Lesz még itt ezer meg ezer kimenő! Az tuti...
2019. szept. 3. 22:50
 8/9 anonim ***** válasza:
23%

Aztán meg ha jobbal élvezte a táncos fiúval a dolgot mint veled akkor majd 3-4 hónap múlva még itt fogsz siránkozni,hogy most mit csinálj ? ...

Egyáltalán Ő vágyna ilyesmire . Mert lehet h nem esne neki jól a vetkőző srác . Sok csajt ki borít az ilyen

2019. szept. 3. 23:04
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

A "kultúrprogramot" a barátnők/barátok szervezik és olyan mint Las Vegas - ami ott történik annak ott is kell maradnia.

Ha te akarod szervezni az más kérdés... viszont izgatni fog a gondolata, hogy már a házasság alatt is megtörténjen egy 3. játékos bevonása.

2019. szept. 4. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!