Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg ekkora turnoff a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ekkora turnoff a lányoknak, ha egy fiú 20+ évesen is animéket néz? :D

Figyelt kérdés
Én például eléggé szégyellem, mert erősen pejoratív jelzőként van használva a dolog, még ha alapvetően perifériára is szorul a rengeteg hobbim közt, de általánosan elterjedt, hogy ez nem túl népszerű, úgyhogy kíváncsi lettem. Mondjuk nem is volt barátnőm soha, szóval lehet ez már egy jel :'D
2019. szept. 3. 15:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nézek animét és van barátnőm, nincs összefüggés.
2019. szept. 3. 15:05
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Nekem amíg nem járul hozzá olyan butyuta öltözködési stílus mint néhány animésnél (bocsi), és engem nem zaklatsz vele nem zavar. 18/L
2019. szept. 3. 15:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Én a dolog okaira vagyok kíváncsi tbh, mármint nyilván a normalfagek szemében ez meglepő, mert huhh gyerekes meg miegymás, de az én szememben mindig pozitívum volt, ha valakinek van egy akármilyen hobbija, mert legalább annyival is több a személyisége. Ennek ellenére szerintem ez a dolog, akár csak mondjuk a videojáték a gyerekességgel van összetársítva, ami a legtöbb nő szemében ugye nem a legpozitívabb jelző, nyilván vannak kivételek, főképp hasonló érdeklődési körből.
2019. szept. 3. 15:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
"normalfagek" :D Én már tudom, hogy miért nincs barátnőd.
2019. szept. 3. 15:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát azt én is tudom, de nem az én inzultálásom volt a kérdés tárgya. Elnézést, ha próbáltam valami más témát is felvetni a rengeteg kisfarok nyavajgas között:D
2019. szept. 3. 15:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én nézek animét, a pasim csak a melleket az ecchikben. :D Ettől függetlenül még nekem is volt, hogy animés sráctól rohantam, mert túltolta a dolgot, waifut tartott stb. A legtöbb lány nyilván nem tud azonosulni egy olyan műfajjal, ahol a lányok 5 éves kislány módjára beszélnek de a mellük dinnyényi, a történések vagy infantilisek vagy pedig Csehov drámába illőek. Tekintve, hogy a legtöbb csaj Netflixes sorozatokat néz, nagyon nem arra szocializálódnak, ami az animekben van.

Ne felejtsük ki, hogy sok animés fiú néz hentait/ecchit is, na mármost azt pláne nem veszi be a gyomruk.

Másik dolog, a legtöbb animés fiú kockul/mamahoteles/kövér szűz,aki nem mer lányokkal beszélni. Ezek megint olyan dolgok, ami a legtöbb lányban inkább szánalmat kelt. Egy tipikus ninegages, tapasztalatlan, animére recskázó, csipszet a gép előtt zabáló lúzer képe él a lányok fejében erről. És hát, sokszor jól is gondoljuk.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy te is ilyen vagy. Csupán azt, hogy szélesebben kell látni ezt a dolgot, nemcsak az animét nézni.

Btw, nincs abban semmi rossz, ha valaki "tipikus otaku gyökér", a baj a társadalommal van és annak túlzott erejével.

23l

2019. szept. 4. 04:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Persze, ez teljesen érthető statement, köszi a választ! Belegondolva igazából bennem is ellenérzéseket vált ki mondjuk a Marvel filmek iránti rajongás, vagy ami talán még inkább, a k-popperek masszív addikciója, szóval gondolom ez vice versa. Illetve voltam már nálam sokkal hardcoreabb animés lánnyal és kvázi "szenvedő" szemszögből, aki egy kis füzetben írta a yaoi fanfictionjeit és engem is próbált fiúkkal összehozni, ez azért eléggé big no-no :D Viszont alapvetően mint egyszerű hobbi is belengi a dolgot egyfajta pejoratív légkör, feltehetőleg a néhány hangos, buta idióta miatt akik konkrétan lejáratják a fantom további részét, akik mondjuk valahogy konszolidáltabban / intelligensen művelik a dolgot.
2019. szept. 4. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!