Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ekkora turnoff a lányoknak, ha egy fiú 20+ évesen is animéket néz? :D
Én nézek animét, a pasim csak a melleket az ecchikben. :D Ettől függetlenül még nekem is volt, hogy animés sráctól rohantam, mert túltolta a dolgot, waifut tartott stb. A legtöbb lány nyilván nem tud azonosulni egy olyan műfajjal, ahol a lányok 5 éves kislány módjára beszélnek de a mellük dinnyényi, a történések vagy infantilisek vagy pedig Csehov drámába illőek. Tekintve, hogy a legtöbb csaj Netflixes sorozatokat néz, nagyon nem arra szocializálódnak, ami az animekben van.
Ne felejtsük ki, hogy sok animés fiú néz hentait/ecchit is, na mármost azt pláne nem veszi be a gyomruk.
Másik dolog, a legtöbb animés fiú kockul/mamahoteles/kövér szűz,aki nem mer lányokkal beszélni. Ezek megint olyan dolgok, ami a legtöbb lányban inkább szánalmat kelt. Egy tipikus ninegages, tapasztalatlan, animére recskázó, csipszet a gép előtt zabáló lúzer képe él a lányok fejében erről. És hát, sokszor jól is gondoljuk.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy te is ilyen vagy. Csupán azt, hogy szélesebben kell látni ezt a dolgot, nemcsak az animét nézni.
Btw, nincs abban semmi rossz, ha valaki "tipikus otaku gyökér", a baj a társadalommal van és annak túlzott erejével.
23l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!