Tudtok jó animéket? Lehetőleg olyat, ami inkább lányoknak való és ha lehet akkor magyar nyelvű legyen. , -?
Az Avatar nem anime, amerikai, a Naruto meg nem igazán lányoknak való szerintem. :)
Magyar felirattal itt fent van: [link]
Kamikaze Kaitou Jeanne
Ha lehet komorabb, véresebb akkor szintén felirattal fent van az Ayashi no Ceres.
Kimi ni Todoke (részben van hozzá felirat a fenti oldalon)
Yumeiro Patissiere, ehhez tudtommal sehol nincs felirat
Kaleido Star, ez létezik szinkronosan, de nem tudom, hol találod meg
Slayers, hasonló módon, van szinkronos változata
Kaleido star (www.dragonhall.hu)
Vadmacska kommandó (www.dragonhall.hu)
Sailor Moon - az első 4 évad szinkronos, az utolsó sajnos csak feliratosan érhető el (a dragonhall-on még csak az első 3 évad van felrakva, de nagyon jó minőségű)
Rozen Maiden ( [link] ) ez az első évad, a többi évadot máshonnan ollóztam össze, ez sajnos csak feliratos, de szerintem nagyon jó
magyar:
Vampire knight
Nana
Paradise kiss
Nodname cantable
Kilari
felírat
Kaichou wa maid-sama
special A
Ouranhigh school host club
Tonari no kaibutsu-kun
Ezek szerintem a legjobbak(amik még nem szerepeltek fentebb)
"Sailor Moon - az első 4 évad szinkronos, az utolsó sajnos csak feliratosan érhető el"
Most nem azért, de a SM magyar szinkronja irtózatosan gagyi, pocsék, jobban jártok, ha csak feliratosan nézitek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!